Home » Partide politice » Partidul Social Democrat » Filiale Arad

Partidul Social Democrat / FILIALE

FILTRU

Judet

PSD - PSD Arad

Structura conducere
Documente
Adrese
Sediu central:
Bd. Revoluţiei, Nr. 74, Arad
Telefon: 0257. 254552
Fax: 0257. 254552

Web
Site: —
Blog: —
Email: —
sus
Filiale judetene
Stiri despre PSD Arad

PSD susţine un candidat independent la Primăria municipiului Arad, în parteneriat cu societatea civilă

11/04/2016, Agerpres

Partidul Social Democrat îl susţine, în parteneriat cu societatea civilă arădeană, pe candidatul independent Sebastian Bulumac, în vârstă de 38 de ani, la Primăria municipiului Arad, a anunţat liderul Dorel Căprar.

Liderii PP-DD Arad exclud o colaborare în plan local cu PSD

04/06/2014, Agerpres

Preşedintele PP-DD Arad, Remus Guţu, exclude orice colaborare cu PSD în plan local şi reaminteşte că a încheiat o alianţă cu PDL şi UDMR, imediat după alegerile locale din 2012, pe care intenţionează să o menţină.

Claudia Boghicevici: "Bugetul pe 2014 propus de USL va lipsi Aradul de fondurile necesare pentru proiectele de dezvoltare"

25/11/2013, Agerpres

Deputatul PDL Claudia Boghicevici, vicepreşedinte al PDL Arad, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că bugetul de stat pe 2014 propus de guvernul USL "este unul care va sărăci şi mai mult românii" şi va lipsi Aradul de fondurile necesare pentru proiectele de dezvoltare.

Nicolae Ioţcu le cere parlamentarilor arădeni să depună amendamente la bugetul de stat pentru investiţiile din judeţ

21/11/2013, Agerpres

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu, le solicită parlamentarilor arădeni, într-o scrisoare deschisă, să depună amendamente la bugetul de stat, în vederea obţinerii a circa zece milioane de euro pentru finanţarea unor investiţii de interes public în judeţ.

Deputatul arădean Dorel Căprar şi-a inaugurat un birou parlamentar mobil

06/10/2013, Agerpres

Deputatul Dorel Căprar, preşedinte al PSD Arad, şi-a inaugurat vineri biroul parlamentar mobil pe care l-a amenajat într-un microbuz.