Home » Partide politice » Fundația Creștin-Democrată

Fundația Creștin-Democrată

Fundația Creștin-Democrată
Fondată de Teodor Baconschi în vara anului 2010, Fundația Creștin-Democrată se bazează pe sprijinul unui larg număr de prieteni și voluntari, donatori generoși și tineri dornici să riște și mai ales să se dăruiască comunității locale și naționale.
În cursul anului 2011, Fundația Creștin-Democrată se va axa pe lansarea unor programe de cultură politică și educație civică, venind totodată cu propuneri concrete în direcția politicilor publice (IMM-uri, agricultură, fiscalitate, demografie, etc.). Toate aceste acțiuni propun rescrierea contractului politic între guvernanți și cetățenii României.
Structura conducere
Adrese
Sediu central:

Telefon: —
Fax: —

Web
Site: http://fc-d.ro/
Blog: —
Email: mail@fc-d.ro
Cele mai recente stiri despre FCD

Theodor Paleologu: "Decizia luată în BPN al PNL este una tipică falşilor lideri, este o decizie abuzivă"

16/06/2016 08:12, Agerpres

Decizia luată în BNP al PNL este o reacţie tipică "falşilor lideri", a liderilor politici care nu au simţul responsabilităţii, şi este una abuzivă, a declarat Theodor Paleologu, după ce conducerea liberală a decis excluderea din partid a deputatului şi a senatorului Cristian Bodea.

PSD a câştigat Primăria Capitalei şi e aproape să ia toate primăriile de sector

06/06/2016 12:10, Agerpres

Partidul Social Democrat a obținut 42,90% din voturile valabil exprimate pentru primari la alegerile locale de duminică, fiind urmat de Partidul Național Liberal - cu 34,32%, după centralizarea de către BEC a rezultatelor din 1.838 de secții din totalul celor 3.186 existente în țară.
sus