Home » Partide politice » Uniunea Națională pentru Progresul României » Filiale Teleorman

Uniunea Națională pentru Progresul României / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre UNPR Teleorman

Fostul prefect Teodor Niţulescu a fost ales preşedintele organizaţiei PDL Teleorman

27/11/2013, Agerpres

Fostul prefect şi deputat de Teleorman Teodor Niţulescu a fost ales marţi seara preşedintele organizaţiei judeţene a PDL, în cadrul unei şedinţe a Consiliului de Coordonare Judeţean al al acestui partid.

PP-DD Teleorman şi-a stabilit pragul electoral pentru alegerile europarlamentare la 20%

12/07/2013, Agerpres

Secretarul general al Partidului Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD), Liviu Neagu, a declarat joi, la o reuniune organizată la Alexandria, că pragul electoral al acestei formaţiuni politice pentru alegerile europarlamentare din anul viitor este de 20%.

Preşedintele filialei PDL Teleorman îl susţine pe Vasile Blaga la şefia partidului

18/02/2013, Agerpres

Preşedintele interimar al Organizaţiei Judeţene Teleorman a PDL, fostul prefect Teodor Niţulescu, îl va susţine pe Vasile Blaga la şefia acestui partid, în cadrul alegerilor programate la Convenţia Naţională extraordinară.

Fostul prefect Teodor Niţulescu a început restructurarea filialei PDL Teleorman

16/01/2013, Agerpres

Fostul prefect al judeţului Teleorman, Teodor Niţulescu, nominalizat recent de conducerea naţională a PDL ca preşedinte interimar la Teleorman, a început restructurarea organizaţiei judeţene a acestui partid.

Cine candidează la şefia Consiliului Judeţean Teleorman

14/01/2013, Agerpres

Conducerea Organizaţiei PDL Teleorman a depus luni seară la sediul din Alexandria al Biroului Electoral Judeţean documentele privind candidatura lui Constantin Amariei la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, care este disputată prin organizarea de alegeri în ziua de 3 februarie.