Home » Partide politice » Uniunea Națională pentru Progresul României » Filiale Suceava

Uniunea Națională pentru Progresul României / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre UNPR Suceava

Cătălina Vartic, fostul lider al UNPR Suceava, s-a înscris în PNL

15/02/2016, Agerpres

Cătălina Vartic, fostul lider judeţean al UNPR Suceava, s-a înscris în PNL, după ce în urmă cu două săptămâni a demisionat din UNPR.

Primarul independent al Sucevei vrea să se întoarcă în PNL

13/01/2016, Agerpres

Primarul independent al Sucevei, Ion Lungu, a declarat presei că doreşte să se întoarcă în PNL, după ce, săptămâna trecută, liderul judeţean al acestui partid, senatorul Gheorghe Flutur, a afirmat că edilul este ''un oportunist, un om cu care nu se poate face echipă''. "Visul meu e să mă întorc în PNL'', a spus Lungu.

Senatorul Mihai Neagu este noul lider al organizaţiei UNPR Suceava

15/06/2015, Agerpres

Senatorul Mihai Neagu a preluat funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene Suceava a Uniunii Naţionale pentru Progresul României, a declarat Cătălina Vartic, care a fost lider al filialei de la înfiinţarea partidului, în 2010.

Primarul municipiului Suceava îndeamnă electoratul să-l voteze pe Victor Ponta

29/10/2014, Agerpres

Primarul Sucevei, în prezent independent, Ion Lungu (ex-Partidul Democrat Liberal), a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că sprijină candidatura lui Victor Ponta la Preşedinţie pentru că este cel care a ajutat cel mai mult municipiul.

PMP Suceava a strâns 1.000 de semnături pentru candidatura lui Cristian Diaconescu

14/08/2014, Agerpres

Liderul judeţean al PMP Suceava, Cornel Popovici, a declarat presei, miercuri, că în judeţul Suceava a demarat campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Cristian Diaconescu la Preşedinţia României, fiind obţinut până în prezent aproximativ 1.000 de semnături.