Home » Partide politice » Uniunea Națională pentru Progresul României » Filiale Sălaj

Uniunea Națională pentru Progresul României / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre UNPR Sălaj

Ionel Ciunt (PSD) este noul primar al Zalăului, cu 40,88% din sufragii

08/06/2016, Agerpres

Social-democratul Ionel Ciunt este noul primar al Zalăului, el obţinând la alegerile locale de duminică 40,88% din sufragii, respectiv 8.714 din totalul de 21.315 voturi valabil exprimate, în timp ce actual primar, liberalul Radu Căpîlnaşiu, a primit 21,44% din voturi (4.570), conform datelor definitive centralizate de Biroul Electoral Municipal (BEM).

Preşedintele filialei judeţene Sălaj a UDMR crede că există posibilitatea rămânerii la guvernare

11/07/2014, Agerpres

Preşedintele filialei judeţene Sălaj a UDMR, deputatul Seres Denes, crede că există posibilităţi de negociere şi de discuţii cu PSD astfel încât Uniunea să rămână la guvernare alături de social-democraţi.

Deputatul PDL Lucian Bode candidează pentru un nou mandat în judeţul Sălaj

24/09/2012, Agerpres

Deputatul democrat-liberal Lucian Bode, fost ministru al Economiei în guvernul Ungureanu, candidează pentru un nou mandat la alegerile parlamentare din decembrie, potrivit anunţului pe care acesta l-a făcut vineri, în cadrul unei conferinţe de presă.

PSD este câştigătorul alegerilor pentru Consiliul Local Surduc, din judeţul Sălaj

17/01/2011, Agerpres

Partidul Social Democrat şi-a adjudecat şase dintre cele 13 posturi de consilier în cadrul Consiliului Local Surduc, ca urmare a alegerilor desfăşurate duminică, potrivit datelor furnizate luni de Biroul de presă al Instituţiei Prefectului Sălaj.

UNPR vizează postul de suprefect în Sălaj

30/05/2010, Agerpres

Filiala judeţeană a UNPR vizează postul de subprefect al judeţului, ce va fi eliberat cel mai probabil începând cu 1 iunie, datorită adjudecării concursului pentru funcţia de preşedinte al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate de către actualul subprefect, Claudiu Bârsan, a declarat, sâmbătă, Liviu Balint, preşedintele interimar al filialei judeţene a UNPR.