Home » Partide politice » Uniunea Națională pentru Progresul României » Filiale Prahova

Uniunea Națională pentru Progresul României / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre UNPR Prahova

USL a câştigat toate mandatele de senator şi zece din 12 mandate de deputaţi în Prahova

10/12/2012, Agerpres

Uniunea Social-Liberală a câştigat, în Prahova, toate cele cinci mandate de senator şi zece dintre cele 12 mandate de deputaţi, printre colegiile de deputaţi câştigate cu peste 50% aflându-se şi cel în care a candidat, din partea ARD, Roberta Anastase.

USL Prahova susţine că a închis opt colegii de deputaţi şi patru de senatori

10/12/2012, Agerpres

Reprezentanţii USL Prahova au declarat, duminică seară, că au închis opt colegii de deputaţi şi alte patru de senatori cu 50%+1 din voturi.

Conducere nouă la PNL Ploieşti

02/04/2012, Agerpres

Organizaţia PNL Ploieşti are o nouă conducere după ce preşedintele acesteia, Cătălina Bozianu, care este şi viceprimar al municipiului reşedinţă de judeţ, a fost revocată din funcţie pe motiv că a colaborat cu PDL.

Peste 10.000 de semnături, strânse de filiala judeţeană a UNPR Prahova pentru Taxa de Solidaritate

30/09/2010, Agerpres

Peste 300.000 de semnături pentru susţinerea Taxei de Solidaritate au fost strânse de reprezentanţii Uniunii Naţionale pentru Progresul României la nivel naţional, mai mult de 10.000 dintre acestea provenind doar din judeţul Prahova, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele UNPR Prahova, Raluca Anghelache, adăugând că ţinta progresiştilor este strângerea unui milion de semnături.

UNPR Prahova strânge semnături pentru susţinerea impozitării averilor

23/08/2010, Agerpres

Uniunea Naţională pentru Progresul României, filiala Prahova, a demarat luni acţiunea de strângere de semnături pentru susţinerea iniţiativei legislative a acestei formaţiuni privind impozitarea averilor mari, denumită “Taxa de solidaritate”.