Home » Partide politice » Uniunea Națională pentru Progresul României » Filiale Olt

Uniunea Națională pentru Progresul României / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre UNPR Olt

Deputatul PNL Gigel Ştirbu va candida pentru Consiliul Judeţean Olt

06/03/2016, Agerpres

Copreşedintele PNL Olt, deputatul Gigel Ştirbu, a anunţat, la lansarea candidaţilor liberali din judeţ la alegerile locale, că va candida din partea PNL pentru Consiliul Judeţean Olt.

Deputatul UNPR Luminiţa Adam va candida pentru Consiliul Judeţean Olt

28/02/2016, Agerpres

Purtătorul de cuvânt al UNPR, deputatul Luminiţa Adam, va candida la Consiliul Judeţean Olt şi este propunerea partidului pentru preşedinţia forului administrativ, a anunţat liderul UNPR Olt, senatorul Ion Toma.

Preşedintele CJ Olt, Paul Stănescu, se împotriveşte candidaturii comune PSD-UNPR la alegerile locale

28/05/2015, Agerpres

Preşedintele Consiliului Judeţean Olt, social-democratul Paul Stănescu, a declarat că nu este de acord cu o candidatură comună Partidul Social Democrat (PSD) - Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) la alegerile locale de anul viitor.

Organizaţia PSD Olt susţine suspendarea şefului statului

01/07/2012, Agerpres

Organizaţia PSD Olt va trimite luni o scrisoare preşedintelui partidului, Victor Ponta, în care va propune demararea procedurilor de suspendare din funcţie a şefului statului, Traian Băsescu, a declarat, vineri, vicepreşedintele PSD Olt, Marius Oprescu.

PSD Caracal i-a restras sprijinul politic deputatului Florin Iordache, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor

25/06/2012, Agerpres

Organizaţia PSD Caracal a decis retragerea sprijinului politic pentru deputatul social-democrat de Olt Florin Iordache, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, a declarat vineri, preşedintele interimar al PSD Caracal, Eduard Ciocăzanu, noul primar al municipiului Caracal.