Home » Partide politice » Uniunea Națională pentru Progresul României » Filiale Neamţ

Uniunea Națională pentru Progresul României / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre UNPR Neamţ

Liberalul Dragoș Chitic este noul primar al municipiului Piatra Neamț

06/06/2016, Agerpres

Primarul interimar Dragoș Chitic a obținut peste 35 la sută dintre voturile valabil exprimate, conform numărătorii paralele realizată de PNL în 55 dintre cele 75 de secții de votare din Piatra Neamț. Pe poziția secundă se clasează candidatul PSD+UNPR, deputatul Liviu Harbuz, care a întrunit 27,3 la sută. Pe poziția a treia se situează deputatul Cătălin Drăgușanu, candidat al ALDE, care a obținut 14,6 la sută.

Fostul preşedinte al PSD Piatra Neamţ candidează la Primărie din partea UNPR

12/04/2016, Agerpres

Candidatul UNPR pentru funcţia de primar al municipiului Piatra Neamţ este Aurelia Simionică, cea care a fost preşedintă a filialei municipale a PSD Piatra Neamţ până la sfârşitul săptămânii trecute. Aurelia Simionică a declarat că s-a înscris în UNPR şi că miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, va fi anunţată candidatura sa.

Primarul municipiului Roman s-a înscris în PNL, alături de 10 consilieri locali și 3 consilieri judeţeni

21/06/2015, Agerpres

Primarul municipiului Roman, Laurenţiu Leoreanu, şi-a anunţat, vineri, înscrierea în PNL alături de cei 10 consilieri municipali independenţi. Laurenţiu Leoreanu era independent din luna octombrie 2014.

Primarul şi consilierii din Roman aleşi din partea PDL au anunţat că devin independenţi

16/10/2014, Agerpres

Primarul municipiului Roman, Laurenţiu Leoreanu, ales din partea PDL, a anunţat, joi, că va activa pe viitor ca independent, aceeaşi opţiune făcând-o şi cei 10 consilieri locali democrat-liberali.

Filiala PDL încercă alături de PNL schimbarea vicepreşedinţilor CJ Neamț

05/06/2014, Agerpres

Alianţa formată din PDL şi PNL va încerca să îi schimbe pe cei doi vicepreşedinţi PSD de la Consiliul Judeţean Neamţ, a declarat, pentru AGERPRES, primarul Alexandru Drăgan, preşedintele interimar al filialei democrat-liberale.