Home » Partide politice » Uniunea Națională pentru Progresul României » Filiale Mureş

Uniunea Națională pentru Progresul României / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre UNPR Mureş

Dorin Florea a câștigat al cincilea mandat la Primăria Târgu Mureș

06/06/2016, Agerpres

Candidatul independent Dorin Florea a câștigat în urma scrutinului de duminică al cincilea mandat la Primăria Târgu Mureș, numărătoarea paralelă efectuată de PNL evidențiind o diferență de circa 1.500 de voturi față de principalul său contracandidat, independentul Soos Zoltan.

Preşedintele PNL Târgu Mureş a demisionat din partid, nemulţumit de fuziunea cu PDL

28/07/2014, Agerpres

Preşedintele Partidului Naţional Liberal Târgu Mureş, Ionela Ciotlăuş, şi-a anunţat luni demisia din toate funcţiile politice şi din partid, fiind nemulţumită de decizia formaţiunii liberale de a fuziona cu Partidul Democrat Liberal, anunţul respectiv luându-l prin surprindere pe liderul PNL Mureş, Ciprian Dobre.

UDMR nu are ce pierde dacă iese de la guvernare, susţine liderul filialei Mureș

11/07/2014, Agerpres

Preşedintele Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR) Mureş, Brassai Zsombor, a declarat joi că din perspectiva organizaţiei judeţene nu va fi nicio pierdere dacă Uniunea iese de la guvernare, întrucât pe plan local, pe probleme specifice maghiarimii, nu a existat nicio colaborare cu Partidul Social Democrat (PSD).

Marius Paşcan: "Judeţul Mureş este năpăstuit de lipsa de susţinere a unor investiţii de importanţă naţională"

21/11/2013, Agerpres

Senatorul PDL Marius Paşcan a declarat joi că judeţul Mureş este "năpăstuit" de lipsa de susţinere a unor investiţii de importanţă naţională şi că nicio investiţie semnificativă la nivel de infrastructură, pornită în anii anteriori, nu a primit finanţare pentru a fi continuată.

Dorin Florea vrea să rămână prim-vicepreşedinte al PDL

03/04/2013, Agerpres

Prim-vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal, Dorin Florea, şi-a anunţat, miercuri, la Târgu Mureş, decizia de a candida din nou pentru aceeaşi funcţie în Biroul Permanent Naţional, cu ocazia Consiliului Naţional de Coordonare al PDL, care se va reuni sâmbătă, la Bucureşti.