Home » Partide politice » Uniunea Națională pentru Progresul României » Filiale Ilfov

Uniunea Națională pentru Progresul României / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre UNPR Ilfov

Gabriela Firea acuză PNL că nu doreşte să renunţe la "alianţa nocivă" cu PDL în Ilfov

09/01/2014, Agerpres

Preşedintele PSD Ilfov, Gabriela Firea, a susţinut joi că PNL "nu doreşte" să renunţe la alianţa "nocivă" cu PDL în Ilfov, adăugând că "promovarea" liderului PNL Ilfov în comitetul de organizare a alegerilor europarlamentare arată faptul că "nu există" intenţia aderării la pactul de neagresiune propus de PSD Ilfov.

Marian Petrache: "Numai după o întâlnire cu conducerea USL semnez pactul de colaborare"

07/01/2014, Agerpres

Preşedintele organizaţiei PNL Ilfov, Marian Petrache, a declarat marţi că este de acord să semneze pactul de neagresiune şi de colaborare cu PSD la nivelul judeţului Ilfov, dar numai după o întâlnire cu preşedinţii USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, la care să participe şi preşedintele organizaţiei PSD Ilfov, Gabriela Firea.

Pentru Gabriela Firea, "USL nu mai există în Ilfov"

06/01/2014, Agerpres

Președintele PSD Ilfov, Gabriela Firea, a declarat luni, înainte de începerea ședinței Biroului Permanent al PSD, că în acest județ USL nu mai există și, prin urmare, va propune un pact de neagresiune între organizațiile PSD și PNL din Ilfov.

Gabriela Firea: “Am promisiunea că se vor găsi soluţii pentru disensiunile din USL Ilfov”

26/08/2013, Agerpres

Preşedintele PSD Ilfov, Gabriela Firea, a declarat luni, la finalul şedinţei extraordinare a consilierilor judeţeni din Ilfov, că nu doreşte să mai facă afirmaţii publice care să îl lezeze pe Marian Petrache, după ce a primit o promisiune din partea preşedintelui PSD, Victor Ponta, potrivit căreia se vor găsi soluţii la disensiunile apărute în acest judeţ în cadrul USL.

Candidaţii USL câştigă în Ilfov peste 70% din totalul voturilor pentru Camera Deputaţilor

10/12/2012, Agerpres

Uniunea Social Liberală a obţinut în Ilfov, potrivit datelor finale centralizate, peste 70% din totalul voturilor valabil exprimate pentru Camera Deputaţilor.