Home » Partide politice » Uniunea Națională pentru Progresul României » Filiale Giurgiu

Uniunea Națională pentru Progresul României / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre UNPR Giurgiu

Liderul judeţean al PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, şi-a anunţat candidatura pentru Consiliul Județean

17/03/2016, Agerpres

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a declarat că va candida la Consiliul Judeţean, el exprimându-şi convingerea că social-democraţii vor obţine majoritatea în forul administrativ judeţean, dar vor face şi alianţe cu UNPR şi ALDE pentru a obţine preşedinţia CJ.

Aproape 3.500 de pedelişti din Giurgiu vor alege între Predoiu şi Falcă

04/12/2013, Agerpres

Aproape 3.500 de membri PDL din Giurgiu cu cotizaţiile plătite la zi sunt pregătiţi să aleagă candidatul partidului la prezidenţiale dintre Cătălin Predoiu şi Gheorghe Falcă, care şi-au prezentat marţi seară proiectele de ţară în faţa organizaţiei giurgiuvene. Preşedintele organizaţiei judeţene a PDL, Bogdan Cantaragiu, a precizat că votul va avea loc în trei secţii la Giurgiu, Călugăreni şi Bolintin Vale.

PDL Giurgiu este în tatonări pentru înfiinţarea Mişcării Populare în teritoriu

11/03/2012, Agerpres

Preşedintele organizaţiei judeţene a PDL Giurgiu, Marin Anton, spune că este dispus să se alieze cu toate partidele de dreapta din judeţ, dar va prelua principiul stabilit la nivel naţional de alianţă cu PER şi PNŢCD pentru alegerile locale.

PSD Giurgiu pregăteşte un referendum pe tema reorganizării teritorial-administrative

16/06/2011, Agerpres

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu, Adrian Popescu, propune un referendum în judeţ având ca temă reorganizarea teritorială a României.

Protocolul de constituire a USL Giurgiu a fost semnat de liderii judeţeni ai PSD, PNL şi PC

07/04/2011, Agrepres

Protocolul de constituire în judeţul Giurgiu a Uniunii Social Liberale a fost semnat miercuri de liderii judeţeni ai PNL, PC şi PSD.