Home » Partide politice » Uniunea Națională pentru Progresul României » Filiale Gorj

Uniunea Națională pentru Progresul României / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre UNPR Gorj

Gorj: Copreşedintele organizaţiei PNL spune că ANAF nu poate greşi cu privire la datoriile CEO

23/10/2015, Agerpres

Copreşedintele PNL Gorj, Dan Vâlceanu, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că datele publicate în presă referitoare la situaţia financiară actuală a Complexului Energetic Oltenia (CEO) sunt reale, subliniind că o somaţie de plată a ANAF nu poate fi emisă greşit.

A fost lansată filiala judeţeană Gorj a Partidului România Unită

19/08/2015, Agerpres

Filiala judeţeană Gorj a Partidului România Unită (PRU) a fost lansată marţi, la Târgu-Jiu, în prezenţa preşedintelui formaţiunii, deputatul Bogdan Diaconu, şi a prim-vicepreşedintelui Augustin Hagiu, organizaţia urmând să fie condusă interimar de către un om de afaceri din Târgu-Jiu, Rudi Bugă.

Senatorul PNL Dian Popescu este nemulţumit de posibila alianţă dintre PP-DD şi PSD

06/06/2014, Agerpres

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL) Gorj, senatorul Dian Popescu, a declarat joi, pentru AGERPRES, că ar fi dezamăgit de conducerea centrală a Partidul Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD) în cazul în care se va decide formarea unei alianţe a acestei formaţiuni cu Partidul Social Democrat (PSD).

PP-DD Gorj a decis formarea unei alianţe cu PDL şi PNL pentru o nouă majoritate în CJ şi în consiliile locale

03/06/2014, Agerpres

Preşedintele PP-DD Gorj, Niculina Mocioi, a anunţat, luni, că în urma unui vot democratic în organele de conducere ale partidului s-a decis formarea unei alianţe, pe plan local, cu PDL şi PNL, pentru o nouă majoritate în Consiliul Judeţean şi în consiliile locale.

Ministrul Cercetării, Mihnea Costoiu, va fi candidatul PSD la Colegiul 2 Senat din județul Gorj

15/04/2014, Agerpres

Ministrul Cercetării, Mihnea Costoiu, a fost desemnat marţi, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv Judeţean, drept candidatul PSD Gorj la Colegiul 2 Senat, a declarat vicepreşedintele organizaţiei judeţene, Ciprian Florescu.