Home » Partide politice » Uniunea Națională pentru Progresul României » Filiale Dolj

Uniunea Națională pentru Progresul României / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre UNPR Dolj

Comitetul Judeţean Executiv al PNL Dolj a dizolvat oragnizaţia PNL Craiova

13/06/2016, Agerpres

Comitetul Judeţean Executiv al PNL Dolj a dizolvat organizaţia PNL Craiova şi a invalidat mandatul de consilier local al lui Pavel Badea, candidatul partidului la funcţia de primar al Craiovei.

PDL Dolj îl susţine pe Cătălin Predoiu în cursa pentru candidatura la prezidenţiale

20/10/2013, Agerpres

Organizaţia PDL Dolj îl va susţine pe Cătălin Predoiu pentru a fi desemnat candidatul partidului la alegerile prezidenţiale din 2014, a anunţat, vineri, prim-vicepreşedintele organizaţiei, deputatul Ştefan Stoica.

Universitatea din Craiova propune ca senatorii să fie aleşi de consilieri locali, sindicate și asociaţii profesionale

15/04/2013, Agerpres

Cadrele didactice de la Facultatea de Drept a Universităţii din Craiova, care au iniţiat o dezbatere pe tema revizuirii Constituţiei, propun ca noua lege fundamentală a statului să prevadă ca Senatul să aibă 133 de membri, care să fie aleşi de către consilierii locali, sindicate, patronate, asociaţiile profesionale şi universităţi.

Olguţa Vasilescu a fost reconfirmată în funcţia de preşedinte al PSD Craiova

30/03/2013, Agerpres

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a fost reconfirmată, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al PSD Craiova prin votul celor 524 de delegaţi prezenţi. Vasilescu deţinea funcţia de preşedinte interimar al PSD Craiova din iulie 2012, după ce, la alegerile locale, a câştigat funcţia de primar al Craiovei.

Elena Udrea nu va lua mai mult de zero voturi de la PDL Dolj, susţine liderul filialei judeţene

17/02/2013, Agerpres

Prim-vicepreşedintele PDL Dolj, deputatul Ştefan Stoica, a declarat, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă, că dacă Elena Udrea va reuşi să strângă semnăturile necesare pentru a putea candida cu moţiunea sa la funcţia de preşedinte al PDL, de la organizaţia din Dolj nu va lua "mai mult de zero voturi".