Home » Partide politice » Uniunea Națională pentru Progresul României » Filiale Dâmboviţa

Uniunea Națională pentru Progresul României / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre UNPR Dâmboviţa

Deputatul Ionuţ Săvoiu susţine constituirea Zonei Metropolitane Târgovişte

21/07/2013, Agerpres

Este nevoie de constituirea Zonei Metropolitane Târgovişte, unul din avantaje fiind abordarea în mod unitar a proiectelor în infrastructură, afirmă, într-un comunicat de presă, remis vineri, deputatul PSD de Dâmboviţa Ionuţ Săvoiu.

USL Dâmboviţa a obţinut toate mandatele de parlamentar

10/12/2012, Agerpres

Uniunea Social Liberală a obţinut în judeţul Dâmboviţa toate cele 11 mandate de parlamentar, potrivit numărătorii paralele efectuate de USL.

PDL Dâmboviţa îl susţine pe Vasile Blaga la şefia partidului

20/06/2012, Agerpres

PDL Dâmboviţa îl susţine pe Vasile Blaga la funcţia de preşedinte al partidului, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele PDL Dâmboviţa, Marin Antonescu.

Presedintele PD-L Dambovita recunoaste ca are o disputa mai veche cu Ludovic Orban

24/07/2009, Agerpres

Presedintele PD-L Dambovita, Florin Popescu, caracterizeaza drept un ''gest de imagine'' acuzele prim-vicepresedintelui PNL, Ludovic Orban, care, in contextul ordinului dat de prefectul judetului de incetare a mandatului unui primar liberal, l-a catalogat pe Popescu drept responsabil de aceasta decizie.

Ion Stan: "Trebuie reanalizata coalitia PSD - PD-L"

20/03/2009, Agerpres

Vicepresedintele PSD, deputatul de Dambovita Ion Stan, este de parere ca trebuie reanalizata coalitia de guvernare, acesta precizand intr-o declaratie politica faptul ca PD-L nu se comporta ca un partener loial.