Home » Partide politice » Uniunea Națională pentru Progresul României » Filiale Constanţa

Uniunea Națională pentru Progresul României / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre UNPR Constanţa

Radu Mazăre susţine că nu va demisiona de la şefia organizaţiei judeţene PSD Constanţa

18/12/2014, Agerpres

Liderul Partidului Social Democrat Constanţa, Radu Mazăre, a afirmat joi că nu va demisiona de la şefia organizaţiei judeţene de partid şi că el nu are "treabă" cu propunerile făcute de liderii social-democraţi de la nivel central cu privire la membrii de partid care au probleme în justiţie.

Liderul PDL Mangalia, Zanfir Iorguş, a devenit preşedintele organizaţiei PSD din aceeaşi localitate

06/10/2014, Agerpres

Liderul PDL Mangalia, Zanfir Iorguş, este, începând de luni, preşedintele interimar al organizaţiei PSD din aceeaşi localitate, după ce acesta, împreună cu nouă democrat-liberali, printre care şase consilieri locali, au trecut la PSD.

Demisii din funcţiile politice la PDL Constanţa

25/03/2013, Agerpres

Mai mulţi membri ai PDL cu funcţii de conducere în structurile filialei judeţene şi primari de localităţi şi-au anunţat, luni dimineaţă, demisiile din poziţiile ocupate, declarându-şi dezacordul faţă de modul în care preşedintele organizaţiei judeţene Gigi Chiru a întocmit lista de delegaţi la Convenţia Naţională Extraordinară.

Senatorul Gigi Chiru îi acuză pe Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu de interese ascunse în privinţa Cazinoului din Constanţa

13/02/2013

Senatorul constănţean Gigi Chiru a susţinut, marţi, în plenul Senatului, o declaraţie politică pe tema Cazinoului din Constanţa.

PDL Constanţa organizează alegeri pentru funcţiile de conducere la jumătatea lunii februarie

17/01/2013, Agerpres

Liderul PDL Constanţa, senatorul Gigi Chiru, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, că în urma consultărilor cu liderii naţionali ai partidului, s-a decis organizarea, la jumătatea lunii februarie, a alegerilor pentru funcţiile de conducere din organizaţia judeţeană.