Home » Partide politice » Uniunea Națională pentru Progresul României » Filiale Caraş-Severin

Uniunea Națională pentru Progresul României / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre UNPR Caraş-Severin

Ion Mocioalcă a fost reales preşedinte PSD Caraş-Severin

17/03/2013, Agerpres

Preşedintele PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, reales sâmbătă, la Conferinţa Judeţeană a acestei formaţiuni politice, în fruntea partidului, a declarat că prioritatea filialei este de a câştiga alegerile europarlamentare.

Dispute între membrii organizaţiei PDL Caraş-Severin la lansarea moţiunii lui Vasile Blaga

07/03/2013, Agerpres

Lansarea la Reşiţa a moţiunii preşedintelui PDL, Vasile Blaga, "România Dreaptă. PDL - Politică dincolo de lozinci", a dat naştere unor dispute între membrii partidului din Caraş-Severin, mai mulţi dintre cei prezenţi afirmând că preşedintele democrat-liberalilor cărăşeni, Nicuşor Vasilescu, ar fi impus primarilor PDL să o susţină pe Elena Udrea, în timp ce deputatul PDL de Caraş-Severin Valeria Schelean îl susţine pe Vasile Blaga.

Parlamentarii cărăşeni sunt interesaţi de soarta econimică a Reşiţei

22/02/2013, Agerpres

Parlamentarii de Caraş-Severin promit reşiţenilor sprijin pentru proiectele derulate în acest municipiu, dar şi pentru găsirea unor soluţii viabile pentru salvarea Uzinei Constructoare de Maşini Reşiţa.

USL a câştigat toate cele şapte mandate de parlamentar în Caraş-Severin

10/12/2012, Agerpres

În urma finalizării centralizării voturilor de către Biroul Electoral Judeţean Caraş-Severin, Uniunea Social Liberală a câştigat toate cele şapte colegii, două la Senat şi cinci la Camera Deputaţilor.

PDL nu mai are parlamentari în judeţul Caraş-Severin

18/04/2012, Agerpres

Partidul Democrat Liberal a rămas, în Caraş-Severin, fără niciun parlamentar, după ce doi deputaţi democrat-liberali din judeţ, Valentin Rusu şi Gheorghe Hogea, şi-au anunţat miercuri, în plenul Parlamentului, trecerea de la această formaţiune politică la Partidul Naţional Liberal.