Home » Partide politice » Uniunea Națională pentru Progresul României » Filiale Buzău

Uniunea Națională pentru Progresul României / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre UNPR Buzău

Stare conflictuală în filiala PNL Buzău: dezacord faţă de o eventuală primire a unor foşti lideri PSD

03/03/2016, Agerpres

PNL Buzău a organizat o conferinţă extraordinară de presă în care persoane cu funcţie de conducere sau candidaţi la alegerile locale din iunie 2016 şi-au exprimat dezacordul faţă de o eventuală primire în partid a fostului lider PSD, Vasile Ion, a deputatului PSD, Adrian Mocanu şi a senatorului UNPR Constantin Popa. La conferinţă au fost prezenţi peste 30 de membri PNL.

Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu va coordona organizaţia judeţeană Buzău

01/03/2016, Agerpres

Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu va coordona, începând de marţi, activitatea organizaţie judeţene a PNL Buzău şi va participa la desemnarea unor candidaţi cu şanse de reuşită la alegerile locale, el afirmând că "PNL nu-şi permite să piardă alegerile după condamnarea primarului Boşcodeală".

Fostul senator Vasile Ion revine în politică şi candidează la şefia PSD Buzău

09/09/2015, Agerpres

Fostul senator social-democrat Vasile Ion, în vârstă de 65 de ani, şi-a anunţat, miercuri, candidatura la funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Buzău.

Preşedintele CJ Buzău, fostul liberal Cristi Bîgiu, își anunţă înscrierea în PSD împreună cu 24 de primari ACL

18/09/2014, Agerpres

Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, fostul liberal Cristi Bîgiu, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, că s-a înscris în PSD, el fiind urmat şi de 24 de primari ai ACL, dintre care 18 ai PNL şi şase ai PDL, precum şi numeroşi consilieri judeţeni şi locali.

Democrat-liberalii buzoieni îi cer deputatului Cezar Preda să revină în fruntea organizaţiei judeţene

03/09/2014, Agerpres

Biroul Permanent Judeţean Buzău al PDL, întrunit marţi seara în şedinţă extraordinară, a luat act de demisia preşedintelui interimar Raul Florescu şi a hotărât, în unanimitate, să propună Biroului Permanent Naţional ca preşedinţia organizaţiei să fie preluată de către deputatul Cezar Preda.