Home » Partide politice » Uniunea Națională pentru Progresul României » Filiale Braşov

Uniunea Națională pentru Progresul României / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre UNPR Braşov

Bal de caritate organizat de OFSD la Brașov pentru susţinerea copiilor şi tinerilor cu potenţial din judeţ

01/10/2014, Agerpres

Un număr de 400 de invitaţi sunt aşteptaţi la cea de-a IV-a ediţie a Balului de Caritate "Talente de azi pentru Braşovul de mâine", care va avea loc vineri în organizarea femeilor social-democrate din judeţul Braşov, se precizează într-un comunicat transmis marţi AGERPRES de Organizaţia Femeilor Social-Democrate (OFSD) Braşov.

Filiala judeţeană Brașov a Alianţei DA începe organizarea în teritoriu

19/03/2013, Agerpres

Conducerile filialelor Forţa Civică şi PNŢCD Braşov constituite în Alianţa DA au anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, că până la alegerile locale din 2016 se va face organizarea în teritoriu a filialei.

Aristotel Căncescu spune că nu va mai candida la nici o funcţie în PNL

06/02/2013, Agerpres

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu, care deţine şi funcţia de vicepreşedinte al PNL la nivel naţional, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă că nu va mai candida la Congresul din 22-23 februarie la nici o funcţie în partid.

USL Braşov a obţinut mandatele în toate cele 12 colegii din judeţ

10/12/2012, Agerpres

Biroul Electoral Judeţean Braşov a prezentat luni rezultatele preliminarii ale alegerilor parlamentare din 9 decembrie. Potrivit purtătorului de cuvânt al BEJ, Claudiu Petra, Uniunea Social Liberală a obţinut mandate în toate cele 12 colegii din judeţ, în timp ce ARD ar putea obţine la redistribuire un mandat de deputat.

O parte dintre membrii organizaţiei municipale UNPR Braşov au trecut la PP-DD

25/03/2012, Agerpres

Preşedintele organizaţiei municipale Braşov a UNPR, Ovidiu Fodor, şi o parte a membrilor organizaţiei au anunţat, vineri, înscrierea în filiala Braşov a Partidului Popular Dan Diaconescu (PP-DD).