Home » Partide politice » Uniunea Națională pentru Progresul României » Filiale Botoşani

Uniunea Națională pentru Progresul României / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre UNPR Botoşani

Candidatul PNL la Primăria Botoşani, Cătălin Flutur, respinge solicitarea PSD de a ieşi din cursa electorală

04/04/2016, Agerpres

Copreşedintele PNL Botoşani, Cătălin Flutur, respinge solicitarea PSD de a ieşi din cursa electorală pentru Primăria municipiului reşedinţă de judeţ. El acuză PSD că a declanşat campania electorală înainte de termenul legal.

Deputata Liliana Mincă a fost numită în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene UNPR Botoşani

10/08/2015, Agerpres

Deputata Liliana Mincă a fost numită în funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei judeţene Botoşani a Uniunii Naţionale pentru Progresul României, în baza unei decizii semnate de preşedintele acestei formaţiuni politice, Gabriel Oprea.

Vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PNL Botoșani și-a anunţat trecerea la PSD

05/05/2014, Agerpres

Primarul oraşului Săveni din judeţul Botoşani, Relu Târzioru, care deţine funcţia de vicepreşedinte al filialei judeţene a Partidului Naţional Liberal, şi-a anunţat, luni, intenţia de a candida pentru un nou mandat de primar din partea Partidului Social Democrat.

Andrei Dolineaschi: "Prin refuzul de a face pace cu noi, Ţurcanu s-a dezis oficial de alegătorii USL"

09/12/2013, Agerpres

Preşedintele organizaţiei judeţene Botoşani a Partidului Social Democrat, Andrei Dolineaschi, a declarat luni că refuzul preşedintelui PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, de a semna pactul de neagresiune şi colaborare propus de social-democraţi reprezintă o poziţie oficială prin care liderul liberalilor se dezice de cei care au votat Uniunea Social Liberală la alegerile din 2012.

Relaţii tensionate între liderii USL Botoşani

29/07/2013, Agerpres

Primarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, şi-a manifestat, luni, speranţa, ca declaraţiile liderului liberal Florin Ţurcanu cu privire la întreruperea parteneriatului cu PSD să nu reprezinte punctul de vedere al partidului, ci al său personal.