Home » Partide politice » Uniunea Națională pentru Progresul României » Filiale Brăila

Uniunea Națională pentru Progresul României / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre UNPR Brăila

Deputatul Marian Dragomir este susţinut de organizaţia PSD pentru Primăria municipiului Brăila

14/01/2016, Agerpres

Deputatul Marian Dragomir a fost nominalizat drept candidatul organizaţiei PSD Brăila la alegerile pentru Primăria municipiului Brăila, după cum a confirmat preşedintele executiv al organizaţiei, primarul în funcţie Aurel Simionescu.

Alexandru Nazare a demisionat din funcţia de copreşedinte al filialei PNL Brăila

14/12/2014, Agerpres

Deputatul Alexandru Nazare a demisionat duminică din funcţia de copreşedinte al PNL Brăila, gest pe care l-a explicat, potrivit unui comunicat dat publicităţii, prin faptul că "nu poate gira un traiect politic în care nu mai crede".

Deputatul Marioara Nistor (ex - PP-DD) este noul lider al organizaţiei judeţene Brăila a UNPR

05/06/2014, Agerpres

Deputatul Marioara Nistor, fost membru al Partidului Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD), care s-a înscris săptămâna trecută în Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR), a devenit liderul interimar al filialei brăilene a UNPR, a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă, fostul preşedinte al organizaţiei judeţene, Dorin Petrea.

Deputatul Mărioara Nistor a fost numit preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PP-DD Brăila

21/02/2013, Agerpres

Deputatul Mărioara Nistor a fost numit preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PP-DD Brăila, printr-o decizie a Biroului Permanent Naţional al Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD), se arată într-un comunicat remis joi, de biroul de presă al deputatului brăilean.

Deputata Mărioara Nistor cere Ministerului Economiei salvarea de la faliment a Laminorului Brăila

06/02/2013, Agerpres

Deputata PP-DD de Brăila Mărioara Nistor susţine, într-un comunicat de presă remis miercuri, că îi va cere Ministerului Economiei salvarea de la faliment a Laminorului Brăila, ca urmare a sprijinului cerut de salariaţii societăţii pentru salvarea locurilor de muncă.