Home » Partide politice » Uniunea Națională pentru Progresul României » Filiale Bacău

Uniunea Națională pentru Progresul României / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre UNPR Bacău

Senatorul Dragoş Luchian va fi candidatul PNL la Primăria Bacău

26/07/2015, Agerpres

Senatorul liberal Dragoş Luchian va candida la funcţia de primar al municipiului Bacău iar deputatul Ionel Paler vizează învestirea ca preşedinte al Consiliului Judeţean printr-o majoritate politică pe care liberalii vor să o obţină în urma scrutinului de anul viitor, potrivit deciziei conducerilor celor două organizaţii băcăuane ale PNL. Ambii sunt liberali provenind din vechiul PNL, Ionel Paler fiind în prezent co-preşedinte al organizaţiei judeţene a noului PNL.

Partidul Liberal Reformist a prins rădăcini şi la Bacău

11/07/2014, Agerpres

Partidul Liberal Reformist aflat, în prezent în stadiu de organizaţie neguvernamentală, a prins rădăcini şi la Bacău, aproximativ o sută de foşti liberali sau ex-membri ai UNPR constituind nucleul viitoarei organizaţii.

PP-DD Bacău a rămas fără niciun parlamentar, după ce şi deputatul Marcel Bujor şi-a anunţat trecerea la UNPR

30/01/2014, Agerpres

Organizaţia judeţeană a PP-DD Bacău a rămas fără niciun parlamentar după ce, joi, senatorul din zona Oneşti, Marcel Bujor, şi-a anunţat oficial demisia din partid şi înscrierea în UNPR.

Candidaţii la scrutinul intern din PDL pentru desemnarea prezidenţiabilului s-au prezentat la Bacău

24/10/2013, Agerpres

PDL Bacău este prima filială a partidului în care Simona Creţu, Gheorghe Falcă şi Cătălin Predoiu, înscrişi în cursa internă pentru desemnarea candidatului pentru scrutinul prezidenţial din 2014, şi-au prezentat proiectele, întâlnind, miercuri, aproximativ 400 de reprezentaţi ai tuturor organizaţiilor locale din judeţ.

Deputatul Cosmin Necula este noul preşedinte al organizaţiei muncipale PSD Bacău

02/06/2013, Agerpres

Deputatul Cosmin Necula a fost ales preşedinte al filialei municipale Bacău a PSD, fiind singurul candidat la această funcţie în cadrul Conferinţei organizaţiei găzduite de sala de concerte "Ateneu".