Home » Partide politice » Uniunea Națională pentru Progresul României » Filiale Arad

Uniunea Națională pentru Progresul României / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre UNPR Arad

Fostul deputat Lucian Riviş - Tipei a fost desemnat candidatul PDL Arad pentru PE

29/09/2013, Agerpres

Aproape 600 de persoane au participat joi seară, la lucrările Consiliului de Coordonare Judeţean al PDL Arad, singurul punct de pe ordinea de zi a şedinţei fiind desemnarea celui care va fi propus de organizaţia judeţeană pentru a fi inclus pe lista naţională de candidaţi pentru Parlamentul European.

Europarlamentarul Iosif Matula lansează proiectul “Aradul în Anul European al Cetăţenilor”

04/07/2013, Agerpres

Europarlamentarul Iosif Matula lansează, luni, proiectul “Aradul în Anul European al Cetăţenilor”, o dezbatere publică, în parteneriat cu Asociaţia Trust Society şi cu cu Primăria municipiului Arad.

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a fost achitat în dosarul în care este acuzat de corupţie

17/06/2013, Agerpres

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins luni recursul procurorilor anticorupţie şi au decis achitarea primarului din Arad, Gheorghe Falcă, trimis în judecată pentru corupţie în legătură cu o tranzacţie imobiliară din 2005. Decizia ÎCCJ este definitivă.

Gheorghe Seculici va asigura interimatul filialei PDL Arad până la alegerea noului preşedinte

03/06/2013, Agerpres

Senatorul Constantin Traian Igaş a declarat, luni, că Biroul Permanent Naţional al PDL a decis ca interimatul la conducerea organizaţiei arădene, până la alegerile pentru desemnarea viitorului preşedinte, să fie asigurat de Gheorghe Seculici.

Gheorghe Seculici s-a retras de la conducerea organizaţiei judeţene PDL Arad

02/06/2013, Agerpres

Fostul vicepremier Gheorghe Seculici şi-a anunţat retragerea de la conducerea organizaţiei judeţene PDL Arad, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, după ce în urmă cu câteva săptămâni preciza că intenţionează să facă acest lucru ca urmare a alegerii în funcţia de preşedinte al Camerei locale de Comerţ, Industrie şi Agricultură.