Home » Partide politice » Uniunea Națională pentru Progresul României » Filiale Argeş

Uniunea Națională pentru Progresul României / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre UNPR Argeş

Relaţiile cu PSD sunt mult mai pregnante la Bucureşti, consideră senatorul UNPR Argeș Iulian Cristache

17/07/2015, Agerpres

Relaţiile dintre PSD şi UNPR sunt "mult mai "pregnante" la nivel central decât în judeţul Argeş, a afirmat joi, la Piteşti, preşedintele interimar al UNPR Argeş, senatorul Iulian Cristache.

A fost semnat protocolul de constituire a Alianţei PSD-UNPR-PC-PLR (PNM) la nivel judeţului Argeş

08/02/2015, Agerpres

Protocolul de constituire a Alianţei PSD-UNPR-PC-PLR (PNM) în judeţul Argeş a fost semnat vineri, la Piteşti, de liderii organizaţiilor judeţene ale celor patru formaţiuni politice componente.

Fostul senator PDL Mircea Andrei a lansat Mişcarea pentru Argeş şi Muscel

29/09/2013, Agerpres

Fostul senator Mircea Andrei, care a demisionat de la conducerea organizaţiei judeţene a PDL în urmă cu două luni, a lansat vineri, la Piteşti, Mişcarea pentru Argeş şi Muscel, la eveniment fiind prezent şi preşedintele Iniţiativei România Liberală, Vlad Moisescu.

CNISL va propune BPN al PDL invalidarea deciziei CCJ Argeş de excludere din partid a 21 de primari

27/07/2013, Agerpres

Comisia Naţională de Integritate, Statut şi Litigii (CNISL) a Partidului Democrat Liberal va propune BPN al partidului invalidarea şedinţei Consiliului de Coordonare Judeţean al Organizaţiei PDL Argeş de săptămâna trecută prin care s-a decis excluderea din partid a 21 de primari democrat-liberali, au declarat, sâmbătă surse democrat-liberale.

PP-DD a devansat ARD în alegerile parlamentare din Argeş

10/12/2012, Agerpres

Partidul Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD) a obţinut, în Argeş, după Uniunea Social Liberală, cel mai mare număr de voturi în alegerile parlamentare de duminică, devansând Alianţa România Dreaptă (ARD), potrivit datelor prezentate de Biroul Electoral Judeţean după numărarea voturilor din peste 90% din secţiile de votare din judeţ.