Home » Partide politice » Uniunea Națională pentru Progresul României » Filiale Alba

Uniunea Națională pentru Progresul României / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre UNPR Alba

USL a câştigat detaşat şi în Alba, judeţ considerat fief al PDL

10/12/2012, Agerpres

Uniunea Social Liberală a câştigat în Alba, potrivit rezultatelor oficiale finale, atât la Camera Deputaţilor, cu 49,66%, cât şi la Senat, cu 50,91%, obţinând majoritatea mandatelor de parlamentar din judeţ, potrivit Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 1 Alba.

USL a câştigat majoritatea mandatelor parlamentare în judeţul Alba

10/12/2012, Agerpres

Uniunea Social Liberală (USL) a câştigat în Alba, după centralizarea datelor din 92,93% secţii de votare, atât la Camera Deputaţilor, cât şi la Senat, obţinând majoritatea mandatelor de parlamentar, potrivit Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 1 Alba.

USL nu şi-a stabilit în Alba cu exactitate toţi candidaţii la parlamentare

19/10/2012, Agerpres

Uniunea Social Liberală (USL) nu şi-a stabilit cu exactitate în Alba toţi candidaţii pentru alegerile parlamentare, certe fiind doar candidaturile celor doi lideri judeţeni ai Partidului Naţional Liberal şi Partidului Social Democrat, Teodor Atanasiu pentru Senat, respectiv Ioan Dîrzu în colegiul nr. 5 la Camera Deputaţilor.

Virgil Narița: "Cred că a venit timpul să se hotărască ceva în privința Roșiei Montane"

26/07/2012

Ca reprezentant al social-democraților din Roșia Montană și localitățile apropiate, consilierul județean Virgil Narița a declarat, în cadrul unei conferințe de presă ce s-a desfășurat la sediul PSD Alba, că este momentul să se ia o decizie în ceea ce privește proiectul de la Roșia Montană. Acesta a spus că mineritul din zonă trebuie să continue și că se așteaptă ca decizia Guvernului să fie în favoarea României.

Noi suntem adevarata voce a Roşiei Montane! Noi suntem majoritatea!

29/02/2012

Membrii Sindicatului "Viitorul Mineritului" din Roşia Montană au urmărit cu interes emisiunea "Judecă tu" difuzată joi, 23 februarie, pe canalul public de televiziune TVR 1. Roşia Montană este un subiect care nu are voie să fie tratat cu uşurinţă, pentru că de felul în care e prezentat depind viitorul şi bunăstarea generaţiilor viitoare de moţi. La finalul emisiunii, în loc să fim lămuriţi despre viitorul nostru, am rămas cu un gust amar şi cu multe întrebări.