Home » Partide politice » Partida Romilor "Pro- Europa" » Filiale Timiş

Partida Romilor "Pro- Europa" / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre PRPE Timiş

Liberalii timișeni exclud orice înţelegere cu Traian Băsescu şi pledează pentru unitatea USL

07/04/2013, Agerpres

Liberalii timişeni susţin excluderea oricăror înţelegeri cu preşedintele Traian Băsescu şi dau asigurări că USL va rămâne unită, din respect pentru alegători şi împotriva voinţei celor care şi-ar dori fărâmiţarea ei.

Gheorghe Ciuhandu: "Noi nu ne regăsim în niciunul din cele două blocuri politice antagonice"

17/04/2012, Agerpres

PNŢCD Timiş a semnat, joi, protocolul de alianţă cu Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) - filiala Timiş, noua structură numindu-se Uniunea pentru Timiş (UPT).

Senatorul Nicolae Robu este candidatul PNL pentru Primăria Timişoara

14/05/2011, Agerpres

Preşedintele PNL Timiş, senatorul Nicolae Robu, şi-a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, candidatura la funcţia de primar al municipiului Timişoara.

PNL Timiş demarează acţiuni de stradă împotriva Robertei Anastase şi a PDL

14/11/2010, Agerpres

Liberalii timişeni vor declanşa, din această săptămână, acţiuni de stradă, care vor consta în marşuri, pichetări ale sediului PDL din Timişoara şi adunarea de semnături de la cetăţeni, menite să determine principalul partid de guvernământ să o demită pe Roberta Anastase din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, deputatul PNL de Timişoara Horia Cristian.

PNL Timis strange semnaturi pentru finantarea proiectelor

08/03/2009, Agerpres

Liberalii timiseni demareaza campania “Fa tu bugetul Timisoarei!”, prin care doresc sa adune o suta de mii de semnaturi pentru promovarea unui proiect de lege care sa modifice politica Guvernului in ceea ce priveste dezvoltarea zonei de vest a tarii.