Home » Partide politice » Uniunea Croaţilor din România » Filiale Teleorman

Uniunea Croaţilor din România / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre UCR Teleorman

Primarul Victor Drăguşin a fost reales preşedinte al organizaţiei PSD Alexandria

14/04/2013, Agerpres

Primarul municipiului Alexandria, Victor Drăguşin, a fost reales vineri preşedintele organizaţiei PSD din reşedinţa judeţului Teleorman, fiind singurul candidat pentru această funcţie.

Cine candidează la şefia Consiliului Judeţean Teleorman

14/01/2013, Agerpres

Conducerea Organizaţiei PDL Teleorman a depus luni seară la sediul din Alexandria al Biroului Electoral Judeţean documentele privind candidatura lui Constantin Amariei la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, care este disputată prin organizarea de alegeri în ziua de 3 februarie.

ARD a solicitat renumărarea voturilor în circa 180 de secţii din judeţul Teleorman

11/12/2012, Agerpres

Alianţa România Dreaptă Teleorman, prin preşedintele filialei, Marian Zlotea, a depus o plângere la Biroul Electoral Judeţean prin care solicită renumărarea voturilor în aproximativ 180 de secţii din judeţul din sudul ţării. De asemenea, ARD semnalează nereguli la centralizarea voturilor şi întocmirea proceselor verbale la nivelul birourilor electorale de secţie.

Liviu Dragnea a decis să candideze pentru Colegiul 3 Alexandria în Camera Deputaţilor

24/10/2012, Agerpres

Secretarul general al PSD şi preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Liviu Dragnea, a luat decizia de a candida la alegerile parlamentare în Colegiul 3 Alexandria pentru Camera Deputaţilor, conform declaraţiei făcute miercuri într-o conferinţă de presă, la care au fost prezenţi numeroşi primari şi lideri locali ai partidului.

Liviu Dragnea promite că USL va câştiga în judeţul Teleorman 80% din primării

12/03/2011, Agerpres

Uniunea Social Liberală va câştiga 80% din primăriile Teleormanului la următoarele alegeri locale, a declarat vineri preşedintele PSD Teleorman, Liviu Dragnea, cu prilejul semnării protocolului de colaborare dintre filialele din judeţ ale PSD, PNL şi PC.