Home » Partide politice » Uniunea Croaţilor din România » Filiale Sibiu

Uniunea Croaţilor din România / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre UCR Sibiu

Astrid Fodor (FDGR) este sigură că rămâne primar al municipiului Sibiu cu o "victorie categorică''

06/06/2016, Agerpres

Primarul interimar al municipiului Sibiu, Astrid Fodor (Forumul Democrat al Germanilor din România) este sigură că rămâne primar al orașului și în următorii patru ani. "Victoria este categorică, peste 50 la sută sigur în cazul meu, dar și la Consiliul Local ce am numărat până acum este peste 50 la sută, dar nu vă pot spune cât. Este o victorie așteptată, eu am fost convinsă că vom câștiga aceste alegeri pentru că știu cât am muncit și cât suflet am pus în ceea ce am făcut și știu că sibienii știu să aprecieze între cei care se fac că fac și cei care într-adevăr fac. Și dacă este 40 la sută înseamnă că avem totuși un cuvânt de spus în Consiliul Județean și avem o marjă de negociere. Deocamdată am numărat 30-40 la sută din buletinele de vot", a declarat duminică noaptea, Astrid Fodor.

Răzvan Pop, directorul Direcţiei pentru Cultură, este candidatul PNL pentru postul de primar al municipiului Sibiu

04/02/2016, Agerpres

Răzvan Pop, directorul Direcţiei Judeţene pentru Cultură şi Patrimoniu Naţional, un tânăr istoric de 34 de ani, a fost desemnat candidatul PNL pentru postul de primar al municipiului Sibiu.

Raluca Turcan: "Ar fi păcat ca PNL şi FDGR să fie adversari la următoarele alegeri"

29/01/2015, Agerpres

Preşedintele PNL Sibiu, deputatul Raluca Turcan, ar vrea ca liberalii şi Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) să fie aliaţi la viitoarele alegeri şi să susţină un candidat unic pentru postul de primar al municipiului, lăsat liber prin alegerea lui Klaus Iohannis preşedinte al României.

Deputatul Raluca Turcan este noul preşedinte PDL Sibiu

15/12/2013, Agerpres

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan, aleasă vineri seara în funcţia de lider al organizaţiei judeţene Sibiu a partidului, a declarat că va stabili ţintele electorale ale acestei filiale împreună cu noua echipă de conducere.

Atacuri fără precedent în USL Sibiu, după ultimele declaraţii ale ministrului Constantin Niţă

07/04/2013, Agerpres

Ultimele declaraţii făcute vineri de către ministrul Constantin Niţă, au dus la atacuri fără precedent în cadrul Uniunii Social Liberale (USL) Sibiu, provocând nemulţumirea liberalilor care-l acuză pe viceliderul PSD că încearcă "prin mijloace neortodoxe" să mute sediul central al Transgaz şi Romgaz la Bucureşti, cu scopul de a avantaja oraşul propriu, Braşovul, în competiţia cu Sibiul, pentru viitoarea capitală regională.