Home » Partide politice » Uniunea Croaţilor din România » Filiale Olt

Uniunea Croaţilor din România / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre UCR Olt

Preşedintele CJ Olt, Paul Stănescu, se împotriveşte candidaturii comune PSD-UNPR la alegerile locale

28/05/2015, Agerpres

Preşedintele Consiliului Judeţean Olt, social-democratul Paul Stănescu, a declarat că nu este de acord cu o candidatură comună Partidul Social Democrat (PSD) - Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) la alegerile locale de anul viitor.

Organizaţia PSD Olt susţine suspendarea şefului statului

01/07/2012, Agerpres

Organizaţia PSD Olt va trimite luni o scrisoare preşedintelui partidului, Victor Ponta, în care va propune demararea procedurilor de suspendare din funcţie a şefului statului, Traian Băsescu, a declarat, vineri, vicepreşedintele PSD Olt, Marius Oprescu.

Ion Prioteasa va fi candidatul USL pentru preşedintia Consiliului Judeţean Olt

07/08/2011, Agerpres

Senatorul PSD Lia Olguţa Vasilescu a declarat duminică la Craiova că Ion Prioteasa, preşedintele PSD Dolj care este şi preşedintele Consiliului Judeţean, are în acest moment 81% din intenţiile de vot pentru un nou mandat şi este candidatul USL pentru preşedinţia CJ la alegerile din 2012.

Şase primari social-democraţi şi liberali din Olt ar putea candida la viitoarele alegeri pe listele UNPR

12/07/2011, Agerpres

Un număr de şase primari din judeţul Olt au semnat, marţi, o declaraţie comună prin care anunţă că vor candida din partea Uniunii Naţionale pentru Progresul României, la alegerile din anul 2012, informează un comunicat transmis marţi.

Preşedintele PDL Olt susţine că actualul număr de localităţi va fi păstrat până în 2016

26/06/2011, Agerpres

Preşedintele PDL Olt, Darius Vâlcov, a susţinut că până în anul 2016 nu va fi modificat numărul oraşelor şi comunelor din România, chiar dacă sunt localităţi cu număr mic de locuitori care au dificultăţi mari în asigurarea cheltuielilor de funcţionare.