Home » Partide politice » Uniunea Croaţilor din România » Filiale Neamţ

Uniunea Croaţilor din România / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre UCR Neamţ

Deputatul Mugur Cozmanciuc este cap de listă PNL pentru Consiliul Judeţean Neamţ

20/03/2016, Agerpres

Preşedintele filialei PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc, va ocupa prima poziţie pe lista de candidaţi la Consiliul Judeţean şi este mandatat de Biroul Permanent Judeţean să negocieze majorităţile politice din acest for.

PSD vrea să redevină partidul unic prin racolarea primarilor, susţine conducerea filialei PDL Neamţ

27/03/2014, Agerpres

Preşedintele interimar al PDL Neamţ, primarul Alexandru Drăgan, a avut o reacţie dură faţă de susţinerea pe care cei 13 primari democrat-liberali şi-au arătat-o, joi, faţă de PSD.

Gheorghe Ştefan s-a înscris în Fundaţia Mişcarea Populară

09/03/2014, Agerpres

Gheorghe Ştefan, primarul municipiului Piatra Neamţ şi preşedinte al PDL Neamţ, s-a înscris, sâmbătă, în Fundaţia Mişcarea Populară. La conferinţa de presă organizată la sediul fundaţiei a fost prezentă conducerea centrală a Partidului şi Fundaţiei Mişcarea Populară.

Deputatul Dorin Ursărescu a fost reales preşedinte al PNL Neamţ

02/09/2013, Agerpres

Deputatul Dorinel Ursărescu a fost reales duminică preşedinte al filialei judeţene a PNL, în cadrul Conferinţei găzduite la Sala Polivalentă din Piatra-Neamţ.

Centrul Vechi al municipiului Roman revine la viaţă

29/10/2012

Centrul istoric al municipiului Roman a fost modernizat şi redat circulaţiei după aproape 15 ani, graţie fondurilor europene alocate în cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU), proiectul find aprobat de Elena Udrea în perioada în care a fost ministru.