Home » Partide politice » Uniunea Croaţilor din România » Filiale Mureş

Uniunea Croaţilor din România / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre UCR Mureş

Dorin Florea a câștigat al cincilea mandat la Primăria Târgu Mureș

06/06/2016, Agerpres

Candidatul independent Dorin Florea a câștigat în urma scrutinului de duminică al cincilea mandat la Primăria Târgu Mureș, numărătoarea paralelă efectuată de PNL evidențiind o diferență de circa 1.500 de voturi față de principalul său contracandidat, independentul Soos Zoltan.

Soos Zoltan a fost ales candidatul de etnie maghiară pentru Primăria Târgu Mureş

12/10/2015, Agerpres

Directorul Muzeului Judeţean Mureş, Soos Zoltan, vicepreşedintele UDMR Mureş, a fost ales cu majoritate de voturi pentru a fi candidatul maghiar la Primăria Târgu Mureş în alegerile locale de anul viitor, în cadrul unui scrutin intern organizat de formaţiunile politice de origine maghiară, UDMR, PPMT şi PCM.

Preşedintele PNL Târgu Mureş a demisionat din partid, nemulţumit de fuziunea cu PDL

28/07/2014, Agerpres

Preşedintele Partidului Naţional Liberal Târgu Mureş, Ionela Ciotlăuş, şi-a anunţat luni demisia din toate funcţiile politice şi din partid, fiind nemulţumită de decizia formaţiunii liberale de a fuziona cu Partidul Democrat Liberal, anunţul respectiv luându-l prin surprindere pe liderul PNL Mureş, Ciprian Dobre.

UDMR nu are ce pierde dacă iese de la guvernare, susţine liderul filialei Mureș

11/07/2014, Agerpres

Preşedintele Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR) Mureş, Brassai Zsombor, a declarat joi că din perspectiva organizaţiei judeţene nu va fi nicio pierdere dacă Uniunea iese de la guvernare, întrucât pe plan local, pe probleme specifice maghiarimii, nu a existat nicio colaborare cu Partidul Social Democrat (PSD).

Marius Paşcan: "Judeţul Mureş este năpăstuit de lipsa de susţinere a unor investiţii de importanţă naţională"

21/11/2013, Agerpres

Senatorul PDL Marius Paşcan a declarat joi că judeţul Mureş este "năpăstuit" de lipsa de susţinere a unor investiţii de importanţă naţională şi că nicio investiţie semnificativă la nivel de infrastructură, pornită în anii anteriori, nu a primit finanţare pentru a fi continuată.