Home » Partide politice » Uniunea Croaţilor din România » Filiale Argeş

Uniunea Croaţilor din România / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre UCR Argeş

Partidul pentru Argeş şi Muscel (PAM) anunţă că i-a fost admisă cererea de înfiinţare

23/09/2015, Agerpres

Tribunalul Bucureşti a admis cererea de înfiinţare a Partidului pentru Argeş şi Muscel (PAM), condus de fostul senator PDL Mircea Andrei, au anunţat reprezentanţii noii formaţiuni politice.

A fost semnat protocolul de constituire a Alianţei PSD-UNPR-PC-PLR (PNM) la nivel judeţului Argeş

08/02/2015, Agerpres

Protocolul de constituire a Alianţei PSD-UNPR-PC-PLR (PNM) în judeţul Argeş a fost semnat vineri, la Piteşti, de liderii organizaţiilor judeţene ale celor patru formaţiuni politice componente.

Fostul senator PDL Mircea Andrei a lansat Mişcarea pentru Argeş şi Muscel

29/09/2013, Agerpres

Fostul senator Mircea Andrei, care a demisionat de la conducerea organizaţiei judeţene a PDL în urmă cu două luni, a lansat vineri, la Piteşti, Mişcarea pentru Argeş şi Muscel, la eveniment fiind prezent şi preşedintele Iniţiativei România Liberală, Vlad Moisescu.

PP-DD a devansat ARD în alegerile parlamentare din Argeş

10/12/2012, Agerpres

Partidul Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD) a obţinut, în Argeş, după Uniunea Social Liberală, cel mai mare număr de voturi în alegerile parlamentare de duminică, devansând Alianţa România Dreaptă (ARD), potrivit datelor prezentate de Biroul Electoral Judeţean după numărarea voturilor din peste 90% din secţiile de votare din judeţ.

Constantin Nicolescu a participat la semnarea protocolului USL Argeş

20/03/2011, Agerpres

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, social-democratul Constantin Nicolescu, retras temporar din viaţa publică din cauza problemelor de sănătate apărute după inculparea sa pentru fapte de corupţie, a participat la semnarea acordului de constituire a Uniunii Social Liberale la nivel judeţean, eveniment care a avut loc pe 18 martie.