Home » Partide politice » Partidul National Liberal » Filiale Vaslui

Partidul National Liberal / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre PNL Vaslui

Deputatul Ana Birchall susţine declararea județului Vaslui drept “zonă defavorizată”

14/03/2016, Agerpres

Deputatul PSD Ana Birchall a adresat o întrebare prim-ministrului Dacian Cioloş, Aurei Răducu, ministrul Fondurilor Europene și Ancăi Dragu, ministrul Finanțelor Publice, având ca obiect declararea județului Vaslui “zonă defavorizată”.

PNL Vaslui a stabilit candidaţii la primăriile oraşelor şi vrea preşedinte unic la organizaţia judeţeană

11/02/2016, Agerpres

Conducerea PNL Vaslui a prezentat, în cadrul unei conferinţe de presă, propunerile privind candidaţii pentru primăriile din mediul urban precum şi cei pentru Consiliul Judeţean, cu care se va prezenta în faţa liderilor de la centru ai partidului, în cadrul şedinţei Biroului Politic Naţional, săptămâna viitoare.

Marius Arcăleanu este candidatul PNL la Primăria Vaslui

24/01/2016, Agerpres

Copreşedintele PNL Vaslui, senatorul Dan Marian, a anunţat că Marius Arcăleanu a fost validat drept candidatul formaţiunii la funcţia de primar al municipiului reşedinţă.

Nou preşedinte la organizaţia municipală PDL Vaslui

26/08/2014, Agerpres

Biroul Judeţean al PDL Vaslui a decis dizolvarea biroului municipal al organizaţiei din municipiul reşedinţă de judeţ şi numirea unui preşdinte interimar în locul lui Marius Arcăleanu, acuzat că nu a respectat deciziile partidului. Interimatul este acum asigurat de preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Vaslui, senatorul Dan Marian.

Microbuze şcolare pentru patru comune din Colegiul Zorleni, județul Vaslui

22/07/2014, Agerpres

Deputatul PSD Ana Birchall a declarat marţi că patru comune din colegiul său, Zorleni, vor primi microbuze şcolare de 16+1 locuri în etapa întâi, desfăşurată în perioada iulie - septembrie 2014, conform planificării Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.