Home » Partide politice » Partidul National Liberal » Filiale Vâlcea

Partidul National Liberal / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre PNL Vâlcea

PNL a obţinut cele mai multe mandate de primar în Vâlcea

06/06/2016, Agerpres

Liberalii și-au adjudecat 52 de primării, social-democrații 32, ecologiștii 2, ALDE 2 și un independent, sunt rezultatele în urma numărătorii paralele efectuate de partidele din Vâlcea. Astfel, liberalii au reușit să-și adjudece primăriile din orașele Bălcești, Berbești, Ocnele Mari, Brezoi, Călimănești, Govora, în timp de PSD a obținut victoria în municipiul Drăgășani și orașele Băbeni, Horezu, Băile Olănești.

Trei vicepreşedinţi ai PSD Vâlcea şi-au anunţat demisiile din funcţii

22/03/2016, Agerpres

Trei vicepreşedinţi ai PSD Vâlcea au demisionat din funcţiile de partid, iar doi dintre aceştia vor să adere la ALDE, a declarat Dumitru Lovin, unul dintre demisionari, care este şi preşedinte al organizaţiei seniorilor social-democraţi vâlceni.

Preşedinte PSD Râmnicu Vâlcea spune că nu va face campanie electorală pentru Romeo Rădulescu

18/02/2016, Agerpres

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Râmnicu Vâlcea, Ion Gigi Matei, a declarat că nu va face campanie electorală candidatului Romeo Rădulescu, numit de BPN pentru a candida la funcţia de primar al Râmnicului.

Vâlcea: Mircia Gutău a devenit membru al PNL

22/10/2015, Agerpres

Mircia Gutău, candidatul liberalilor pentru primăria Râmnicu Vâlcea la alegerile din anul 2016, a devenit miercuri seara membru al PNL Vâlcea, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv Judeţean al partidului.

Cristian Buican: "Dacă Gutău va fi primul în sondaje, în proporţie de 99,99% el va fi candidatul la Primăria Râmnicului"

06/09/2015, Agerpres

Preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, a declarat că fostul edil Mircia Gutău ar putea fi desemnat candidat pentru funcţia de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea din partea liberalilor vâlceni.