Home » Partide politice » Partidul National Liberal » Filiale Sălaj

Partidul National Liberal / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre PNL Sălaj

PNL a schimbat candidatul pentru primăria Zalău

19/04/2016, Agerpres

Actualul primar al Zalăului, Radu Căpîlnaşiu, este noul candidat al organizaţiei judeţene a PNL pentru primăria municipiului reşedinţă de judeţ, după ce liberalii îl anunţaseră iniţial pe Valeriu Crişan, vicepreşedintele Consiliului Judeţean.

Deputatul liberal Lucian Bode vrea să câştige preşedinţia CJ Sălaj

15/02/2016, Agerpres

Deputatul Lucian Bode, copreşedinte al PNL Sălaj, a declarat că doreşte să devină preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj şi că va candida pe lista de consilieri, în timp ce primarul în exerciţiu al Zalăului, Radu Căpîlnaşiu, a renunţat la o nouă candidatură în favoarea liberalului Valeriu Crişan, actual vicepreşedinte al CJ Sălaj.

Liberalii din Sălaj sunt nemulţumiţi de modul de alocare a fondurilor guvernamentale către primării

18/09/2015, Agerpres

Copreşedintele PNL Sălaj, deputatul Lucian Bode, susţine că "jumătate din sălăjeni au fost umiliţi" prin modul în care au fost alocaţi banii guvernamentali către primăriile din judeţ conduse de liberali, menţionând un ordin al Ministrului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Sevil Shhaideh, din luna august, prin care sunt alocate fonduri pe Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

Organizaţiile judeţene Sălaj şi Cluj ale PDL ar putea susţine un candidat comun la europarlamentare

20/10/2013, Agerpres

Organizaţiile judeţene Sălaj şi Cluj ale a PDL ar putea susţine, în anumite condiţii, un candidat comun la alegerile europarlamentare de anul viitor, a declarat, vineri, preşedintele PDL Sălaj, Lucian Bode, în cadrul unei conferinţe de presă. El a adăugat că organizaţia pe care o reprezintă are şi varianta susţinerii unui candidat propriu, un tânăr, care nu ar avea însă şanse pentru un loc eligibil.

Zece organizaţii locale ale PDL Sălaj au fost dizolvate

17/02/2013, Agerpres

Un număr de zece organizaţii locale ale democrat liberalilor din Sălaj, una din oraşul Cehu Silvaniei şi nouă din comune, au fost dizolvate, iar primarului din comuna Lozna i-a fost retras sprijinul politic, datorită slabelor rezultate obţinute la alegerile de anul trecut.