Home » Partide politice » Partidul National Liberal » Filiale Sibiu

Partidul National Liberal / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre PNL Sibiu

Astrid Fodor (FDGR) este sigură că rămâne primar al municipiului Sibiu cu o "victorie categorică''

06/06/2016, Agerpres

Primarul interimar al municipiului Sibiu, Astrid Fodor (Forumul Democrat al Germanilor din România) este sigură că rămâne primar al orașului și în următorii patru ani. "Victoria este categorică, peste 50 la sută sigur în cazul meu, dar și la Consiliul Local ce am numărat până acum este peste 50 la sută, dar nu vă pot spune cât. Este o victorie așteptată, eu am fost convinsă că vom câștiga aceste alegeri pentru că știu cât am muncit și cât suflet am pus în ceea ce am făcut și știu că sibienii știu să aprecieze între cei care se fac că fac și cei care într-adevăr fac. Și dacă este 40 la sută înseamnă că avem totuși un cuvânt de spus în Consiliul Județean și avem o marjă de negociere. Deocamdată am numărat 30-40 la sută din buletinele de vot", a declarat duminică noaptea, Astrid Fodor.

Răzvan Pop, directorul Direcţiei pentru Cultură, este candidatul PNL pentru postul de primar al municipiului Sibiu

04/02/2016, Agerpres

Răzvan Pop, directorul Direcţiei Judeţene pentru Cultură şi Patrimoniu Naţional, un tânăr istoric de 34 de ani, a fost desemnat candidatul PNL pentru postul de primar al municipiului Sibiu.

Sibiu: Ioan Cindrea revine la șefia organizației PSD Sibiu

09/07/2015, Agerpres

Ioan Cindrea a revenit miercuri la conducerea organizației județene a PSD Sibiu, la solicitarea membrilor Comitetului Executiv județean și a primarilor social-democrați din județ, după o perioadă în care acesta s-a autosuspendat din partid din cauza problemelor pe care le-a avut cu justiția.

Deputatul Raluca Turcan este noul preşedinte PDL Sibiu

15/12/2013, Agerpres

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan, aleasă vineri seara în funcţia de lider al organizaţiei judeţene Sibiu a partidului, a declarat că va stabili ţintele electorale ale acestei filiale împreună cu noua echipă de conducere.

Deputatul Raluca Turcan candidează la preşedinţia organizaţiei judeţene PDL Sibiu

09/12/2013, Agerpres

Vicepreşedintele PDL, deputatul de Sibiu Raluca Turcan, a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, că urmează să candideze la preşedinţia organizaţiei judeţene a PDL, funcţie deţinută în prezent de senatorul Ion Ariton, fost ministru al Economiei.