Home » Partide politice » Partidul National Liberal » Filiale Ilfov

Partidul National Liberal / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre PNL Ilfov

Marian Petrache: "Numai după o întâlnire cu conducerea USL semnez pactul de colaborare"

07/01/2014, Agerpres

Preşedintele organizaţiei PNL Ilfov, Marian Petrache, a declarat marţi că este de acord să semneze pactul de neagresiune şi de colaborare cu PSD la nivelul judeţului Ilfov, dar numai după o întâlnire cu preşedinţii USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, la care să participe şi preşedintele organizaţiei PSD Ilfov, Gabriela Firea.

Pentru Gabriela Firea, "USL nu mai există în Ilfov"

06/01/2014, Agerpres

Președintele PSD Ilfov, Gabriela Firea, a declarat luni, înainte de începerea ședinței Biroului Permanent al PSD, că în acest județ USL nu mai există și, prin urmare, va propune un pact de neagresiune între organizațiile PSD și PNL din Ilfov.

Gabriela Vrânceanu Firea a devenit preşedinte interimar al PSD Ilfov

21/01/2013, Agerpres

Social-democraţii Gabriela Vrânceanu Firea şi Cătălin Ivan au preluat interimar conducerea organizaţiilor PSD Ilfov, respectiv PSD sector 1, potrivit deciziei de luni a Biroului Permanent Naţional al partidului.

Toată organizaţia PDL Voluntari a trecut la liberali

10/04/2012, Agerpres

Filiala Ilfov a Partidului Naţional Liberal susţine într-un comunicat remis marţi că toţi membrii Organizaţiei PDL din Voluntari s-au înscris în PNL.

Primarul din oraşului Buftea va candida în 2012 din partea UNPR la un nou mandat

25/05/2011, Agerpres

Primarul oraşului Buftea, Ion Stoica, a decis ca la alegerile locale care vor avea loc în 2012 să candideze din partea UNPR pentru un nou mandat.