Home » Partide politice » Partidul National Liberal » Filiale Harghita

Partidul National Liberal / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre PNL Harghita

Marius Ţepeluş a fost desemnat candidat al PNL pentru funcţia de primar al municipiului Miercurea Ciuc

19/01/2016, Agerpres

Comitetul Judeţean al PNL l-a desemnat pe Marius Ţepeluş candidat pentru funcţia de primar al municipiului Miercurea Ciuc, acesta fiind ales, în urmă cu patru ani, consilier local în municipiul reşedinţă de judeţ, a declarat liderul PNL Harghita, Stelu Platon.

Mircea Duşa a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte al PSD Harghita

21/09/2015, Agerpres

Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a fost reconfirmat, sâmbătă, de delegaţii la Conferinţa PSD Harghita, în funcţia de preşedinte al organizaţiei social-democrate din judeţ, informează un comunicat al PSD Harghita, remis AGERPRES.

Preşedintele PNL Harghita avertizează că referendumul pentru regiunea de dezvoltare Harghita-Covasna-Mureş vizează autonomia Ţinutului Secuiesc

27/11/2013, Agerpres

Preşedintele PNL Harghita, primarul municipiului Topliţa, Stelu Platon, consideră că organizarea referendumului pentru înfiinţarea regiunii de dezvoltare Harghita-Covasna-Mureş, conform hotărârii adoptate de Consiliului Judeţean Harghita, se înscrie în linia acţiunilor partidelor maghiare de obţinere a autonomiei teritoriale.

Preşedintele PDL Harghita o susţine pe Elena Udrea la şefia partidului

20/03/2013, Agerpres

Preşedintele PDL Harghita, Adrian Trif, a anunţat, miercuri, că o susţine pe Elena Udrea la Convenţia Naţională Extraordinară, fiind de părere că este capabilă să câştige cursa pentru preşedinţia partidului şi să redreseze această formaţiune politică, aflată într-un moment foarte greu.

Kelemen Hunor a obţinut cel mai mare procent de voturi din judeţul Harghita

10/12/2012, Agerpres

Rezultatele finale făcute publice luni de Biroul Electoral Judeţean Harghita arată că UDMR a câştigat şase din cele şapte mandate de parlamentari din judeţ, cu procente ridicate, de peste 65%, cel mai bun scor fiind obţinut de liderul Uniunii, Kelemen Hunor, cu 79,4%.