Home » Partide politice » Partidul National Liberal » Filiale Hunedoara

Partidul National Liberal / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre PNL Hunedoara

Primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi, a trecut de la UNPR la PNL

15/02/2016, Agerpres

Primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi, a părăsit UNPR şi s-a înscris în Partidul Naţional Liberal, partid pentru care va candida la un nou mandat în fruntea localităţii, a anunţat, într-un comunicat de presă, conducerea filialei judeţene a PNL Hunedoara.

Hunedoara: Prim-vicepreşedintele filialei judeţene PNL s-a înscris în PLR

06/10/2015, Agerpres

Prim-vicepreşedintele filialei judeţene PNL Hunedoara, Marian Muntean, a anunţat că şi-a dat demisia din această funcţie şi s-a înscris în Partidul Liberal Reformator (PLR) unde a dobândit calitatea de preşedinte al organizaţiei judeţene şi cea de copreşedinte ALDE Hunedoara.

Anchetat de DNA, preşedintele PNL Hunedoara s-a retras din toate funcţiile de partid

24/12/2014, Agerpres

Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ, anchetat în prezent de procurorii DNA pentru presupuse fapte de corupţie, s-a retras din toate funcţiile pe care le deţinea în PNL, a declarat marţi, la Deva, preşedintele partidului, Alina Gorghiu.

Deputatul Bogdan Ţâmpău este preşedinte interimar al filialei judeţene PNL Hunedoara

11/12/2014, Agerpres

Deputatul Bogdan Ţâmpău a fost propus pentru funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal Hunedoara, după ce preşedintele ales, Mircea Moloţ, a fost arestat la domiciliu într-un dosar instrumentat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru presupuse fapte de corupţie la Consiliul Judeţean Hunedoara.

Primarul municipiului Petroşani, Florin Tiberiu Iacob-Ridzi, s-a înscris în UNPR

15/10/2014, Agerpres

Primarul municipiului Petroşani, Florin Tiberiu Iacob-Ridzi, s-a înscris miercuri în Uniunea Naţională pentru Progresul României.