Home » Partide politice » Partidul National Liberal » Filiale Giurgiu

Partidul National Liberal / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre PNL Giurgiu

Dumitru Beianu a demisionat de la șefia PNL Giurgiu

13/06/2016, Agerpres

Copreşedintele PNL Giurgiu, Dumitru Beianu, a declarat că în urma "eşecului" pe care liberalii l-au avut în judeţ la alegerile locale va face "un pas înapoi" dându-şi demisia de la şefia formaţiunii politice şi, totodată, renunţând la mandatul de consilier judeţean.

Liderul judeţean al PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, şi-a anunţat candidatura pentru Consiliul Județean

17/03/2016, Agerpres

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a declarat că va candida la Consiliul Judeţean, el exprimându-şi convingerea că social-democraţii vor obţine majoritatea în forul administrativ judeţean, dar vor face şi alianţe cu UNPR şi ALDE pentru a obţine preşedinţia CJ.

Primarii din Giurgiu au discutat cu reprezentanţii ministerelor, la Parlament, la iniţiativa senatorului Bădălău

22/10/2015, Agerpres

Senatorul PSD Niculae Bădălău a discutat miercuri cu primarii din Giurgiu şi cu reprezentanţi ai ministerelor despre arierate, echilibrarea bugetelor primăriilor şi despăgubirile pentru culturile calamitate de secetă.

Nicolae Florian: "Mi-a fost greu să demisionez din PSD Giurgiu, dar am fost marginalizat"

23/08/2015, Agerpres

Deputatul Nicolae Florian a declarat că i-a fost "foarte greu" să ia decizia de a demisiona din PSD şi a merge la PNL, dar consideră că a făcut acest lucru "cu fruntea sus" şi spune că a fost nevoit să ia această decizie deoarece a fost "marginalizat" în organizaţia social-democrată.

Senatorul Niculae Bădălău a demisionat din fruntea organizaţiei judeţene PSD Giurgiu

28/05/2015, Agerpres

Senatorul social-democrat Niculae Bădălău a declarat că a demisionat din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu în semn de solidaritate cu "cei 7,4 milioane de oameni care au votat la Referendum".