Home » Partide politice » Partidul National Liberal » Filiale Constanţa

Partidul National Liberal / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre PNL Constanţa

Decebal Făgădău (PSD) își anunță victoria la Primăria Constanța, potrivit numărătorii paralele

06/06/2016, Agerpres

Candidatul Partidului Social Democrat (PSD) la funcția de primar al Municipiului Constanța, primarul interimar Decebal Făgădău, și-a anunțat victoria în alegerile locale de duminică 5 iunie, în urma realizării numărătorii paralele din majoritatea secțiilor de votare. La 45 de minute după miezul nopții, Decebal Făgădău, liderul Organizației municipale Constanța a PSD și primar interimar al orașului, s-a declarat câștigător în cursa electorală pentru funcția de primar, în cadrul unei scurte declarații de presă la sediul său de campanie, înconjurat de o parte din echipa de consilieri locali municipali.

Senatorul Gigi Chiru va candida din partea ALDE pentru Primăria Constanţa

12/04/2016, Agerpres

Senatorul Christian Gigi Chiru, care a anunţat marţi pe Facebook că se desparte de PNL şi va deveni membru al ALDE, va fi candidatul liberal democraţilor pentru Primăria Municipiului Constanţa, a declarat liderul organizaţiei judeţene a ALDE, Mircea Banias.

Deputatul PNL Gheorghe Dragomir a fost desemnat candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa

28/02/2016, Agerpres

Filiala judeţeană Constanţa a Partidului Naţional Liberal l-a desemnat drept candidat pentru preşedinţia Consiliului Judeţean pe preşedintele în exerciţiu al organizaţiei politice, deputatul Gheorghe Dragomir.

PNŢCD anunţă că o alianţă a partidelor mici de dreapta va avea candidat comun la primăria municipiului Constanţa

07/02/2016, Agerpres

Liderul organizaţiei judeţene a PNŢCD Constanţa, Adrian Ţapliuc, a anunţat că formaţiunea politică pe care o reprezintă va face parte dintr-o alianţă de dreapta, formată din partide mici, care va avea un candidat comun la Primăria Constanţa, la alegerile locale din iunie.

Vergil Chițac este candidatul PNL pentru Primăria Constanța

03/02/2016, Agerpres

Profesorul universitar dr.Vergil Chițac, contraamiral de flotilă în rezervă și fost rector al Academiei Navale Mircea cel Bătrân, a fost desemnat miercuri seara drept candidat la funcția de primar al Constanței de către organizația municipală a PNL.