Home » Partide politice » Partidul National Liberal » Filiale Botoşani

Partidul National Liberal / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre PNL Botoşani

Senatorul Doina Federovici preia preşedinţia organizaţiei judeţene PSD Botoşani, după demisia lui Ovidiu Portariuc

01/07/2016, Agerpres

Senatorul Doina Federovici a fost desemnată, joi, în cadrul Comitetului Executiv Naţional al Partidului Social Democrat (PSD), în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei judeţene Botoşani a PSD, după ce Ovidiu Portariuc şi-a depus demisia ca urmare a pierderii alegerilor pentru Primăria municipiului Botoşani, se arată într-un comunicat al PSD.

Candidatul PNL la Primăria Botoşani, Cătălin Flutur, respinge solicitarea PSD de a ieşi din cursa electorală

04/04/2016, Agerpres

Copreşedintele PNL Botoşani, Cătălin Flutur, respinge solicitarea PSD de a ieşi din cursa electorală pentru Primăria municipiului reşedinţă de judeţ. El acuză PSD că a declanşat campania electorală înainte de termenul legal.

Cătălin Flutur este candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Botoşani

24/01/2016, Agerpres

Comitetul Executiv Judeţean al filialei din Botoşani a Partidului Naţional Liberal a validat candidatura lui Cătălin Flutur la funcţia de primar al municipiului Botoşani la alegerile locale din acest an, a declarat co-preşedintele Costel Şoptică.

Deputatul Andrei Dolineaschi face apel la noul premier să nu abandoneze proiectele angajate de Guvern pentru judeţul Botoşani

12/11/2015, Agerpres

Vicepreşedintele PSD Andrei Dolineaschi a adresat, joi, un apel către primul ministru desemnat, Dacian Cioloş, ca executivul pe care îl va forma să nu abandoneze proiectele angajate de Guvern pentru judeţul Botoşani.

Deputatul Andrei Dolineaschi va demisiona de la conducerea filialei judeţene PSD Botoşani

19/10/2015, Agerpres

Preşedintele organizaţiei judeţene Botoşani a Partidului Social Democrat, deputatul Andrei Dolineaschi, a declarat, luni, că va renunţa la acest mandat, la doar două săptămâni de la obţinerea acestuia.