Home » Partide politice » Partidul National Liberal » Filiale Brăila

Partidul National Liberal / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre PNL Brăila

Alexandru Nazare: ”PNL Brăila va constitui Comitetul Judeţean Executiv cel târziu până la sfârşitul acestei luni”

03/02/2015, Agerpres

Deputatul PNL de Brăila Alexandru Nazare a declarat, luni, referindu-se la deciziile luate în cadrul Consiliului Naţional privind noile mecanisme de funcţionare a organizaţiilor judeţene ale partidului în urma fuziunii, că la Brăila Comitetul Judeţean Executiv al noului PNL se va constitui cel târziu până la sfârşitul acestei luni.

Alexandru Nazare a demisionat din funcţia de copreşedinte al filialei PNL Brăila

14/12/2014, Agerpres

Deputatul Alexandru Nazare a demisionat duminică din funcţia de copreşedinte al PNL Brăila, gest pe care l-a explicat, potrivit unui comunicat dat publicităţii, prin faptul că "nu poate gira un traiect politic în care nu mai crede".

Deputatul Mihai Tudose este noul preşedinte al PSD Brăila

14/12/2014, Agerpres

Deputatul Mihai Tudose a fost ales, vineri, în Conferinţă extraordinară, preşedinte al PSD Brăila, în locul lui Gheorghe Bunea Stancu, judecat sub control judiciar pentru acte de corupţie.

Gheorghe Bunea Stancu va fi revocat din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene PSD Brăila

09/12/2014, Agerpres

Gheorghe Bunea Stancu va fi revocat din funcţia de preşedinte al PSD Brăila în cadrul Conferinţei Extraordinare care va avea loc vineri, 12 decembrie, a anunţat prim-vicepreşedintele PSD Brăila, primarul Aurel Simionescu.

Deputatul Marioara Nistor (ex - PP-DD) este noul lider al organizaţiei judeţene Brăila a UNPR

05/06/2014, Agerpres

Deputatul Marioara Nistor, fost membru al Partidului Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD), care s-a înscris săptămâna trecută în Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR), a devenit liderul interimar al filialei brăilene a UNPR, a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă, fostul preşedinte al organizaţiei judeţene, Dorin Petrea.