Home » Partide politice » Partidul National Liberal » Filiale Bistriţa-Năsăud

Partidul National Liberal / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre PNL Bistriţa-Năsăud

Fostul preşedinte democrat-liberal al CJ Bistriţa-Năsăud candidează pentru Primăria Bistriţa din partea UNPR

10/04/2016, Agerpres

Liviu Rusu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud în perioada 2008-2012 şi fost prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PDL, a fost prezentat, sâmbătă, drept candidatul UNPR pentru funcţia de primar al municipiului Bistriţa.

Disensiuni în rândul liberalilor, în urma nominalizărilor făcute pentru primăriile Bistriţa şi Sângeorz-Băi

04/04/2016, Agerpres

Organizaţia PNL Bistriţa-Năsăud se confruntă cu disensiuni interne şi chiar plecări din partid, după desemnarea candidaţilor de primar în municipiul Bistriţa şi în oraşul Sângeorz-Băi, în persoana co-preşedintelui judeţean, deputatul Stelian Dolha, respectiv a omului de afaceri Traian Ogâgău, care activează în domeniul mass-media şi cel al industriei alimentare.

Deputatul Stelian Dolha este candidatul PNL pentru Primăria Bistriţa în locul actorului Adrian Titieni

03/04/2016, Agerpres

Copreşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, deputatul Stelian Dolha, va fi candidatul acestui partid pentru funcţia de primar al municipiului Bistriţa, după ce actorul Adrian Titieni a anunţat zilele trecute că renunţă la candidatura sa din cauza proiectelor în care este angrenat.

Actorul Adrian Titieni renunţă la candidatura din partea PNL pentru Primăria Bistriţa

30/03/2016, Agerpres

Actorul Adrian Titieni nu va mai candida din partea PNL pentru funcţia de primar al municipiului Bistriţa, oraşul său natal, potrivit unui comunicat remis de organizaţia municipală PNL Bistriţa.

Candidatura lui Adrian Titieni nu este încă validată de organizaţia municipală a PNL Bistriţa

15/02/2016, Agerpres

Secretarul general al PNL Bistriţa-Năsăud, senatorul Cristian Florian, a declarat că actorul Adrian Titieni, bistriţean de origine, nu ar fi fost încă desemnat candidat al partidului pentru funcţia de primar al municipiului Bistriţa, deoarece acesta nu a fost validat de organizaţia municipală.