Home » Partide politice » Partidul National Liberal » Filiale Bihor

Partidul National Liberal / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre PNL Bihor

Ilie Bolojan va candida pentru al treilea mandat la Primăria Oradea

01/02/2016, Agerpres

Primarul PNL al municipiului Oradea, Ilie Bolojan, va candida pentru un nou mandat, a decis conducerea filialei PNL Bihor. Comitetul Executiv judeţean al PNL Bihor a stabilit, de asemenea, candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, fiind desemnat actualul viceprimar orădean, Mircea Mălan.

PPMT propune PCM o alianţă pentru alegerile locale din 2016

03/02/2015, Agerpres

Preşedintele Partidului Popular Maghiar din Transilvania (PPMT), Szilagyi Zsolt, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că obiectivul principal al formaţiunii este să obţină rezultate bune la alegerile locale din 2016, el lansând în acest sens o invitaţie de alianţă Partidului Civic Maghiar (PCM).

Vicepreşedintele PDL Bihor Adelina Coste a trecut la PSD, pe o funcţie similară

16/09/2014, Agerpres

Vicepreşedintele PDL Bihor, Adelina Coste, a trecut la PSD, unde va primi o funcţie similară de conducere a anunţat marţi, în conferinţă de presă, liderul PSD Bihor, Ioan Mang.

Senatorul Gavrilă Ghilea spune că staţiunea Băile Felix nu va scăpa de interesul privind exploatarea gazelor

18/07/2013, Agerpres

Senatorul PDL Gavrilă Ghilea a declarat, joi, că staţiunea Băile Felix nu va scăpa de interesul investitorilor în exploatări subterane, în timp ce iniţiativa sa legislativă privind interzicerea operaţiunilor petroliere în intravilanul staţiunilor turistice de interes local şi naţional este “plimbată” prin Parlament.

Fostul lider PDL Dorin Corcheş s-a înscris în Partidul Conservator

27/06/2013, Agerpres

Vicepreşedintele PDL Bihor Dorin Corcheş, consilier municipal, care şi-a dat demisia marţi din această formaţiune, a anunţat joi că s-a înscris în Partidul Conservator, motivând că plecarea din PDL a fost determinată de lipsa de viziune politică a partidului dar şi de posibilitatea scindare a democrat-liberalilor.