Home » Partide politice » Partidul National Liberal » Filiale Bacău

Partidul National Liberal / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre PNL Bacău

Parlamentarii I. Palăr şi D. Luchian sunt candidaţii PNL pentru preşedinţia CJ, respectiv primăria municipiului Bacău

19/01/2016, Agerpres

Deputatul Ionel Palăr a fost validat, luni, în şedinţa Biroului Politic Naţional al Partidului Naţional Liberal, candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Bacău în alegerile locale, iar senatorul Dragoş Luchian pentru cea de primar al municipiului Bacău.

Bacău: Organizaţia judeţeană a Partidului M10 solicită demisia primarului Stavarache

22/10/2015, Agerpres

Organizaţia Judeţeană Bacău a Partidului M10 a solicitat, miercuri, demisia "de urgenţă" a primarului municipiului Bacău, Romeo Stavarache, după ce acesta a fost condamnat marţi în primă instanţă de judecători ai Tribunalului Judeţean Bacău la trei ani de închisoare cu suspendare pentru tentativă de abuz în serviciu.

Senatorul Dragoş Luchian va fi candidatul PNL la Primăria Bacău

26/07/2015, Agerpres

Senatorul liberal Dragoş Luchian va candida la funcţia de primar al municipiului Bacău iar deputatul Ionel Paler vizează învestirea ca preşedinte al Consiliului Judeţean printr-o majoritate politică pe care liberalii vor să o obţină în urma scrutinului de anul viitor, potrivit deciziei conducerilor celor două organizaţii băcăuane ale PNL. Ambii sunt liberali provenind din vechiul PNL, Ionel Paler fiind în prezent co-preşedinte al organizaţiei judeţene a noului PNL.

Conducerea judeţeană a noului PNL Bacău are în componenţă 22 de membri ai fostei structuri liberale şi 10 ex-PDL-işti

04/02/2015, Agerpres

Biroul Executiv al organizaţiei judeţene a noului PNL are în componenţă 22 de foşti membri din structura de decizie a fostei structuri liberale băcăuane şi 10 din cea a democrat-liberalilor.

Partidul Liberal Reformist a prins rădăcini şi la Bacău

11/07/2014, Agerpres

Partidul Liberal Reformist aflat, în prezent în stadiu de organizaţie neguvernamentală, a prins rădăcini şi la Bacău, aproximativ o sută de foşti liberali sau ex-membri ai UNPR constituind nucleul viitoarei organizaţii.