Home » Partide politice » Partidul National Liberal » Filiale Arad

Partidul National Liberal / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre PNL Arad

PSD susţine un candidat independent la Primăria municipiului Arad, în parteneriat cu societatea civilă

11/04/2016, Agerpres

Partidul Social Democrat îl susţine, în parteneriat cu societatea civilă arădeană, pe candidatul independent Sebastian Bulumac, în vârstă de 38 de ani, la Primăria municipiului Arad, a anunţat liderul Dorel Căprar.

Organizaţia ALDE Arad îşi propune un scor de 10-20% la alegerile locale de anul viitor

18/09/2015, Agerpres

Copreşedintele filialei judeţene Arad a Partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor - ALDE, Ionel Ciupe, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că la alegerile locale de anul viitor obiectivul filialei este realizarea unui scor de 10-20%, în condiţiile în care ALDE va avea proprii candidaţi.

Conducerea Organizaţiei municipale a PNL Arad şi-a depus mandatul

27/05/2014, Agerpres

Conducerea organizaţiei municipale a PNL Arad şi-a depus marţi mandatul la dispoziţia Biroului Permanent Judeţean, într-un gest de asumare a rezultatelor obţinute la alegeri, a anunţat preşedintele acesteia, Florin Galiş.

Claudia Boghicevici: "Bugetul pe 2014 propus de USL va lipsi Aradul de fondurile necesare pentru proiectele de dezvoltare"

25/11/2013, Agerpres

Deputatul PDL Claudia Boghicevici, vicepreşedinte al PDL Arad, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că bugetul de stat pe 2014 propus de guvernul USL "este unul care va sărăci şi mai mult românii" şi va lipsi Aradul de fondurile necesare pentru proiectele de dezvoltare.

Nicolae Ioţcu le cere parlamentarilor arădeni să depună amendamente la bugetul de stat pentru investiţiile din judeţ

21/11/2013, Agerpres

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu, le solicită parlamentarilor arădeni, într-o scrisoare deschisă, să depună amendamente la bugetul de stat, în vederea obţinerii a circa zece milioane de euro pentru finanţarea unor investiţii de interes public în judeţ.