Home » Partide politice » Partidul National Liberal » Filiale Argeş

Partidul National Liberal / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre PNL Argeş

Partidul pentru Argeş şi Muscel (PAM) anunţă că i-a fost admisă cererea de înfiinţare

23/09/2015, Agerpres

Tribunalul Bucureşti a admis cererea de înfiinţare a Partidului pentru Argeş şi Muscel (PAM), condus de fostul senator PDL Mircea Andrei, au anunţat reprezentanţii noii formaţiuni politice.

Preşedintele CJ Argeş, Florin Tecău, a renunţat la conducerea organizaţiei judeţene a PSD

14/01/2015, Agerpres

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău, a renunţat miercuri la funcţia de lider interimar al organizaţiei judeţene a PSD, în urma scandalului iscat după publicarea în presă a unor convorbiri cu conţinut sexual explicit pe care le-ar fi purtat pe reţelele de socializare.

PSD, PNL şi PDL şi-au stabilit candidaţii pentru funcţia vacantă de preşedinte al Consiliului Județean Argeș

09/04/2014, Agerpres

PSD, PNL şi PDL şi-au stabilit deja candidaţii pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, rămasă vacantă după încetarea înainte de termen a mandatului social-democratului Constantin Nicolescu, pentru conflict de interese.

Deputatul Cătălin Teodorescu a fost ales preşedinte al PDL Argeş

10/11/2013, Agerpres

Deputatul Cătălin Teodorescu a fost ales, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al PDL Argeş de către majoritatea delegaţilor la Consiliul de Coordonare Judeţean, întruniţi în şedinţă la Piteşti.

Fostul senator PDL Mircea Andrei a lansat Mişcarea pentru Argeş şi Muscel

29/09/2013, Agerpres

Fostul senator Mircea Andrei, care a demisionat de la conducerea organizaţiei judeţene a PDL în urmă cu două luni, a lansat vineri, la Piteşti, Mişcarea pentru Argeş şi Muscel, la eveniment fiind prezent şi preşedintele Iniţiativei România Liberală, Vlad Moisescu.